Atenție! Datorită volumului mare de comenzi plasate pe site-ul www.sabon.ro în această perioadă, timpul de livrare este de maximum 7 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Scrubul pentru corp – de ce să-ţi iei unul chiar acum!

Scrubul pentru corp – de ce să-ţi iei unul chiar acum!

25 ianuarie 2019 Timp estimativ: ~2 min.

Dacă nu ai folosit încă un scrub pentru corp, iată câteva motive întemeiate pentru a-l include chiar de azi în rutina ta de îngrijire și înfrumusețare.

 

-  Conține particule solide, precum cele de sare minerală de la Marea Moartă – care elimină celulele ce și-au încheiat ciclul de viață, curăță pielea în profunzime și o tonifică.

-  Prin acțiunea mecanică a particulelor conținute de scrub, se activează microcirculația sangvină și astfel, prin exfolierea pielii, este preîntâmpinată apariția celulitei. Ce înseamnă exfoliere? Exfolierea înseamnă eliminarea unui strat fin de celule de la suprafața pielii, cele de care nu mai este nevoie. Va rezulta o piele nouă, fină, sănătoasă. Celulita deja instalată se va atenua, de asemenea, în timp, dacă folosești scrubul pentru corp alături de alte metode de combatere a pielii cu aspect de coajă de portocală: sport, masaj și o dietă sănătoasă.

-  Conține uleiuri esențiale, precum uleiurile de jojoba sau măsline, care hrănesc și calmează pielea exfoliată.

Exfolierea pielii, făcută cu regularitate (cam o dată pe săptămână) regenerează pielea, redându-i acesteia suplețea și tinerețea.

 

Exfoliante pentru corp poți folosi în timpului dușului, întrucât produsul trebuie îndepărtat complet de la suprafața pielii, după utilizare, pentru a nu produce iritații. Completează tratamentul prin aplicarea unei creme de corp.

 

Produse recomandate
Comments