Secretele feminităţii

Secretele feminităţii

20 octombrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Există femei care nu merg, ci plutesc. Femei care miros a primăvară, care stârnesc pasiuni şi dulci invidii, care pot lumina şi cea mai întunecoasă clipă cu un singur zâmbet. Care-o fi secretul lor?

Au, de fapt, mai multe secrete, iar partea bună e că acestea-s la îndemâna oricăreia dintre noi, depinde de fiecare în parte în ce măsură le descoperă magia şi le pătrunde înţelesurile. Tainele feminităţii alcătuiesc un ritual de frumuseţe şi îngrijire deloc complicat, dar care se cere urmat cu stricteţe în fiecare zi, fără să fie o corvoadă, ci prilej de bucurie şi răsfăţ.

 

Frumoasă din cap până-n picioare

Femeile care atrag toate privirile au piele fină, păr strălucitor, mâini catifelate, manichiură impecabilă şi călcâie ca de bebeluş. Pentru ele, cuvântul cheie al ritualului de îngrijire zilnică, pe lângă o igienă desăvârşită, este hidratarea. E simplu: foloseşte un gel sau un săpun cu Ph neutru, iar în privinţa şamponului şi balsamului, nu face rabat la calitate, căci se vede! După duş, oferă-ţi o jumătate de oră numai pentru tine, timp în care să-ţi limpezeşti gândurile şi să te ungi din cap până-n picioare cu loţiuni şi creme care hrănesc şi îngrijesc pielea. S-a demonstrat ştiinţific că în momentele în care eşti numai tu cu tine şi te răsfeţi cu produse de soi, creierul secretă endorfine, hormoni ai stării de bine. E atât de simplu...

 

Un stil numai al tău

Moda e capricioasă şi, din păcate, foarte multe femei ajung victime ale unor trenduri care nu li se portivesc. În epoca brandurilor cu nume răsunător, singura diferenţa dintre o femeie bine îmbrăcată şi alta pe care hainele n-o pun deloc în valoare este stilul. Deci nu suma din conturi şi nici numele de pe eticheta bluzei. Ca să nu dai niciodată greş din punct de vedere vestimentar, ţine minte regulile de bază: Nu combina mai mult de trei nuanţe în aceeaşi ţinută, nu purta ceva doar pentru că se poartă, asortează un element şic (o eşarfă, o broşă sau o pălărie) şi, cel mai important, simte-te bine în hainele tale!

 

Candoare şi încredere

Întrebaţi ce le face pe femei irezistibile, cei mai mulţi bărbaţi nu au răspuns, aşa cum probabil te-ai gândi, că sânii fermi şi fesele rotunde. Nu, ei au spus că le plac femeile care se simt bine în pielea lor, care se iubesc pe sine şi ştiu să iubească neîngrădit. O femeie stăpână pe ea şi-n armonie cu cei din jur e caldă, înţeleaptă, zâmbeşte larg, simte luminos şi arată impecabil mereu. Concluzia? Ai grijă de exteriorul, dar şi de interiorul tău. Simte-te frumoasă în fiecare zi şi uită-te cu drag şi îngăduinţă în oglinda: ceilalţi văd în tine tot ceea ce vezi şi tu.

 

Secretele feminităţii
Produse recomandate
Comments