În septembrie, celebrează o mai bună versiune a ta!

În septembrie, celebrează o mai bună versiune a ta!

5 septembrie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

În septembrie, celebrează o mai bună versiune a ta!

Septembrie este Self-Improvement Month (Luna autoîmbunătățirii)), momentul perfect pentru a învăța lucruri noi despre tine, pentru a crește și a evolua într-o persoană mai pricepută, mai senină, mai frumoasă!

Dicționarul Cambridge definește autoîmbunătățirea ca fiind „activitatea de a învăța lucruri noi pe cont propriu pentru a deveni o persoană mai capabilă”. Fie că dorești să faci schimbări mari în viața ta sau că faci pași mici spre îmbunătățirea de sine, avem câteva idei pentru tine!

Stabilește-ți un obiectiv personal și unul profesional

Stabilirea unor obiective măsurabile și realizabile este o modalitate simplă de a începe călătoria către autoîmbunătățire. În septembrie, pune la punct un plan pentru a-ți atinge obiectivele alese și menține-ți angajamentul prin autoresponsabilizare sau alege un prieten, ori pe cineva din familie, sa-ți urmărească și evalueze onest evoluția.

Învață să faci ceva cu totul nou

Există o activitate pe care ai avut-o mereu minte, dar nu s-a ivit ocazia să o încerci? Sau o abilitate pe care vrei să o dezvolți? Poate vrei să înveți să cânți la pian sau să mergi la sală pentru prima dată. În loc să păstrezi aceste dorințe pentru viitor, petrece-ți „Luna autoîmbunătății“ dedicându-te unei activități sau deprinderii abilități cu totul noi!

Adoptă un nou obicei de frumusețe

Dacă dorești să-ți îmbunătățești rutina de beauty ca parte a lunii autoîmbunătățirii, ia în considerare implementarea unui nou obicei... poate în rutina de îngrijire a părului? Ce zici să începi să folosești un scrub pentru scalp. Este deja dovedit că exfolierea delicată a scalpului este secretul unui păr frumos. Exfolierea regulată împiedică înfundarea foliculilor de păr și stimulează microcirculația, oxigenarea și reînnoirea celulară.

Aplică scrubul pe părul ud și masează scalpul cu mișcări circulare până ce scrubul devine spumos. Masajul stimulează microcirculația, îmbunătățind oxigenarea și aducând substanțe nutritive părului. Clătește bine cu apă caldă și aplică apoi șampon și balsam sau masca de păr preferată. Părul tău deja arată grozav, nu-i așa?

 

 

Produse recomandate
Comments