Senină în faţa stresului de sfârşit de an

Senină în faţa stresului de sfârşit de an

12 noiembrie 2018 Timp estimativ: ~2 min.

Ultima lună din an e atinsă doar de spiritul Crăciunului, dar și de o cantitate considerabilă de stres. Iată cum să-l eviți, ca să întâmpini sărbătorile de iarnă cu zâmbetul pe buze.

Fă cumpărăturile din timp

 

Chiar de pe acum. Perioada reducerilor a început deja și poți alege cadourile pentru cei dragi pe îndelete, fără presiunea și iureșul obositor din ultimele zile înainte de Crăciun. Dacă vrei totuși să guști și din frenezia shoppingului pe ultima sută de metri, rezervă pentru acea perioadă darurile pe care ți le faci ție: decorațiuni pentru pomul de iarnă și pentru casă, lumânări parfumate și alte obiecte festive, care-ți induc spiritul sărbătoresc.

 

Îngăduie-ți momente de relaxare

 

E anotimpul ghemuirii confortabile sub pături pufoase și călduroase, al băilor fierbinți la lumina lumânărilor, al serilor romantice în fața șemineelor aprinse. Profită de fiecare moment care-ți aduce tihnă și relaxare. Aprinde o candelă parfumată, citește o carte captivantă, ascultă muzică pe care-ți vine să te (re)îndrăgostești.

 

Încălzește-te la masaj

 

Stările proaste și stresul sunt adesea induse de o circulație sanguină precară, când îți simți mâinile și picioare mereu reci. Înlătură această neplăcută senzație de frig și amorțeală prin ședințe săptămânale de masaj de relaxare și masaj al mâinilor și tălpilor. Poți executa zilnic câteva mișcări de automasaj, folosind un ulei parfumat pentru stimularea circulației și detensionare.

 

Produse recomandate
Comments