Uleiul de duș în luptă cu deshidratarea de vară

Uleiul de duș în luptă cu deshidratarea de vară

12 iulie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Uleiul de duș în luptă cu deshidratarea de vară

Pe timpul verii, pielea se deshidrează mai tare find expusă radiațiilor solare, apei sărate a mării sau celei cu clor a piscinei. Noroc cu salvatorul uleiul de duș!

Hidratarea începe din duș! O piele uscată și iritată poate reacționa negativ și la aparent inofensivul săpun natural, iar uleiul de duș oferă pielii o senzație de relaxare și de confort, la fiecare spălare.

Dar ce este uleiul de duș?

Ei bine, uleiul de duș este un săpun lichid unic ce conferă pielii hidratarea şi catifelarea de care are nevoie. Este un produs inovator, care combină proprietățile unui gel de curățare cu ale unei loțiuni hidratante.

Spre deosebire de gelul de duş obișnuit, uleiul de duș conţine uleiuri esențiale - măsline, avocado, jojoba şi germeni de grâu, extracte din plante ce protejează pielea de efectele agenților externi și o rehidratează.

De asemenea, este îmbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E.

Uleiul de măsline este bogat în antioxidanţi cu rol protector şi hidratant. O componentă prețioasă a uleiului de măsline este vitamina E, nutrient ce redă sănătatea pielii afectate de inflamații, acnee, psoriasis sau arsuri solare și, foarte important, are un pronunțat efect anticancerigen.

Uleiul de avocado şi cel extras din germeni de grâu ajută la regenerarea pielii, iar uleiul de jojoba o menţine catifelată.

Uleiul de avocado conține lipide esențiale (acid oleic, palmitic, linoleic), vitaminele A, D, E și are o capacitate extraordinară de a hrăni pielea în profunzime.

Ideal pentru pielea uscată

Uleiul de duș este minunat și atunci când avem pielea uscată, dar și când pielea are nevoie de un plus de hidratare! Un aport de vitamine și nutrienți este oricând binevenit pentru piele!

Uleiul de duș bogat în uleiuri naturale respectă nevoile pielii sensibile și ale celei deshidratate și creează o barieră protectoare în calea factorilor care îi pot face rău.

Interesant este că deși se numește ulei, acest produs de curățare are o textură catifelată, dar non-grasă, iar pielea rămâne perfect curată, fără o peliculă uleioasă după folosire, doar hidratată și catifelată! Adio senzației de piele care strânge!

 

Produse recomandate
Comments