SPA pentru cupluri – idei romantice de wellness și îngrijire a pielii

SPA pentru cupluri – idei romantice de wellness și îngrijire a pielii

8 februarie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

SPA pentru cupluri – idei romantice de wellness și îngrijire a pielii

Dacă iubești să-ți îngrijești pielea pe cât de mult îți iubești partenerul, februarie e luna ideală pentru a-i propune o zi de spa în doi!

 

SPA pentru cupluri – idei romantice de wellness și îngrijire a pielii

Ședința de spa romantic în cuplu nu e necesar să se desfășoare la vreun salon sofisticat – puteți să vă transformați propria casă într-un cuib tandru de relaxare și răsfăț.

Începeți cu un masaj...

Detensionarea mușchilor și a atmosferei se obține printr-o sesiune intimă de masaj prin care să vă conectați unul la celălalt și să vă dăruiți reciproc momente plăcute cu ajutorul unui ulei de corp și a tehnicilor masajului de relaxare. Dacă niciunul dintre voi nu le stăpânește, o idee bună este și să apelați la un specialist care să vină acasă și să vă ofere acest minunat serviciu.

Apoi, o baie caldă

Baia în doi, într-o cadă plină cu spumă bogată, îmbietoare, este metoda ideală de a reaprinde pasiunea sau pur și simplu o modalitate grozavă de a vă relaxa după o zi grea, de a avea o conversație liniștită și de a vă bucura împreună de apa caldă.

Urmează un tratament facial

Răsfățați-vă unul pe celălalt cu tratamente faciale care alintă și calmează tenul. Fie că este vorba de o mască facială de curățare profundă sau de o mască hidratantă, vă puteți bucura amândoi de beneficiile texturii îmbunătățite a pielii și ale relaxării.

Mani și pedi? De ce nu!

Oferiți un strop de amuzament timpului petrecut împreună și răsfățați-vă cu o sesiune comună de manichiură și pedichiură. Aceasta poate fi o activitate distractivă și ușor de executat, la finalul căreia vă veți alege amândoi cu mâini și picioare frumos îngrijite!

Yoga în doi

Yoga este o modalitate unică de a te conecta cu propria persoană și cu partenerul, îmbunătățindu-vă în același timp flexibilitatea și capacitatea de concentrare. Dacă nu sunteți experți în această disciplină străveche, nu-i nimic – puteți găsi videoclipuri sau o carte care să vă ajute să pătrundeți într-un univers cu adevărat fascinant.

Pur și simplu relaxare

Sesiunea de spa în doi poate însemna și să petreceți timp liniștit împreună, ca evadare din cotidian și răsfăț pentru minte și suflet. Citiți o carte, sorbiți un ceai de plante sau pur și simplu bucurați-vă de compania celuilalt într-un mediu plin de dragoste, înțelegere și acceptare.

Aromaterapia, la ea și la voi acasă

În timpul sesiunii de spa în cuplu, profitați și bucurați-vă de puterea relaxantă și binefăcătoare a miresmelor naturale. Alegeți aromele favorite și aprindeți lumânări parfumate, pentru un plus de romantism, sau apelați la difuzoare de aromă ce răspândesc în jur mirosuri tandre, care să vă răsfețe simțurile și să inducă starea de bine.

 

 

Produse recomandate
Comments