Atenție! Vă informăm că în perioada sărbătorilor legale prima zi de expediere a coletelor este 7 mai. Mulțumim pentru înțelegere!
Reverii de toamnă pentru starea ta de bine

Reverii de toamnă pentru starea ta de bine

13 octombrie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Reverii de toamnă pentru starea ta de bine

Astenia de toamnă poate însemna melancolie, insomnie sau senzația de epuizare fizică, dar însăși frumusețea acestui sezon poate fi antidotul perfect!

 

Iată cum poți profita de darurile pe care le oferă cel mai rodnic anotimp, pentru starea ta de confort fizic și emoțional!

Ia-ți porția de vitamina D

Vitamina D joacă un rol important nu numai în absorbția calciului în organsim, ci şi în alte câteva funcţii, inclusiv în stimularea celulelor şi funcţiilor imunitare. Unele studii au arătat că deficitul de vitamina D este asociat cu un risc crescut de tulburări emoţionale, inclusiv depresie și anxietate. Mai mult decât atât, vitamina D are proprietatea de a proteja împotriva epuizării dopaminei şi serotoninei, responsabilă cu stările de tristețe.

Corpul are nevoie de o cantitate suficientă de raze UV pentru a produce vitamina D. Pentru a obține doza zilnică recomandată, în zilele însorite de toamnă petrece timp în aer liber cel puțin 15 minute.

Simte pământul sub picioare

Profită de toate zilele cu temperaturi blânde și alege natura! Poți face sport în aer liber și poți înlocui banda de alergare cu aleea unui parc apropiat, pentru plimbări cât poți tu de lungi printre arbori pictați în culorile toamnei.

Ia pauze departe de tehnologie

În weekend te poți relaxa cu o carte bună în mână, ascultând muzica preferată sau pur și simplu privind pe fereastră, la spectacolul oferit de vântul ce dansează printre frunzele copacilor. Meditează, fă exerciții de respirație și odihnește-ți ochii, departe de tehnologie.

Răsfață-te cu arome liniștitoare

Adu parfumul naturii în casa ta cu ajutorul difuzoarelor de aromă ce-ți vor umple casa și inima cu esențe feerice, de poezie, oferind un strop de magie fiecărui spațiu interior.

Pune câte un difuzor de aromă în fiecare cameră și alege aroma în funcție de destinația camerei respective: parfumuri florale, fresh, pentru sufragerii primitoare și parfumuri senzuale, liniștitoare, precum vanilia și lavanda, pentru dormitor.

Pentru un plus de aromă și romantism, aprinde lumânări parfumate cu esențele care te destind și-ți aduc zâmbetul pe buze.

 

 

Produse recomandate
Comments