Cel mai frumos păr e al verii 2021!

Cel mai frumos păr e al verii 2021!

20 iulie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Cel mai frumos păr e al verii 2021!

Părul frumos se datorează genelor și unei îngrijiri constante, pe termen lung, cu produse adaptate nevoilor lui. Iată ce poți face pentru ca părul tău să arate grozav în toate pozele de vacanță din 2021!

Cel mai frumos păr e al verii 2021!

Știm toate că părul frumos este un păr sănătos și viceversa. Lipsa strălucirii, vârfurile casante, scalpul care se îngrașă mai repede decât ar fi normal sau alte neplăceri apar, uneori, și din cauza unei rutine de îngrijire a părului nepotrivite.

Așadar, pentru un păr și mai frumos în special pe timp de caniculă ai putea să:

... nu-l mai speli cu apă fierbinte pentru că acest obicei usucă părul și-i ia din strălucire! Temperatura ridicată a apei va îndepărta toate uleiurile naturale de care părul tău are nevoie pentru a fi protejat și va încuraja producția excesivă de sebum.

...eviți pe cât posibil uscarea lui cu foehnul, pentru că îl usucă mult prea mult! Poți alege un uscător cu funcția de ionizare pentru că uscarea părului este mai rapidă. La final, părul are un aspect neted și strălucitor, fără să se mai electrizeze.

... folosești un scrub pentru scalp, pentru că oferă o exfoliere blândă, reechilibrând și revitalizând pielea. Sărurile de la Marea moartă conținute de scrubul pentru păr stimulează circulația periferică, încurajând astfel regenerarea celulară, pentru a reda părului forța și strălucirea.

... consumi biotină, pentru că stimulează creșterea părului și a unghiilor, având un efect benefic și asupra pielii.

... alegi șamponul potrivit părului tău! Dacă îți speli părul zilnic, optează pentru Low Shampoo sau acel șampon-cremă, care ne spală părul într-un simplu pas. Are textura unui balsam, dar proprietăţi de curăţare blândă. Fără formulă spumantă pentru a proteja fibra capilară, îndepărtează uşor impurităţile fără a usca şi a deteriora părul.

... aplici un ulei pentru vârfuri! Dacă vrei să eviți textura ușor grasă a părului după aplicarea uleiului sau ai părul gras poți opta pentru un ser de păr, cu absorbţie rapidă ce reface stratul lipidic şi previne ruperea şi electrizarea, oferind părului strălucire de la prima aplicare.

... mănânci alimente benefice pentru păr: banană, pentru că are vitamina B, ideală pentru păr; spanac, pentru că are multă vitamina C, benefică părului fragil și lipsit de volum; morcov, care, datorită betacarotenului, stimulează creșterea părului și previne ruperea lui.

... nu dai cu parfum în păr! Alege mai bine un spray parfumat special pentru reîmprospătarea părului, cu procent scăzut de alcool şi îmbogăţit cu extract hrănitor de Jojoba, care protejează împotriva agresiunilor externe şi previne uscarea, electrizarea şi degradarea vârfurilor.

 

Produse recomandate
Comments