De ce e textura-spray atât de grozavă pe timp de vară

De ce e textura-spray atât de grozavă pe timp de vară

30 iunie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

De ce e textura-spray atât de grozavă pe timp de vară

Canicula nu face echipă foarte bună cu cremele grase, așa că ideea unui mist hidratant, cu textură lejeră ne surâde tuturor!

Spray-urile sau misturile pentru față, păr sau corp sunt minunate atunci când avem nevoie de împrospătare în timpul zilei sau pur și simplu ne dorim beneficiile unui produs hidratant, dar nu și o textură greoaie.

Spre exemplu, apele botanice hidratante se pot folosi zi de zi pentru a împrospăta pielea, pentru a-i oferi un plus de hidratare esențială sau pentru fixarea machiajului. Nu îngrașă tenul, nu strică machiajul, nu necesită timp de uscare.

Se pulverizează pur și simplu pe piele sau se aplică produsul pe fața curată, folosind o dischetă de bumbac - nu este necesară clătirea sau ștergerea. Păstrează apa botanică în frigider pe timpul verii și folosește-o pentru reîmprospătare, în zilele caniculare, sau pentru calmarea tenului! O poți aplica și pe corp!

Pentru o hidratare intensă a tenului, dar fără ca pielea să rămână grasă și lucioasă, poți opta pentru un mist hidratant cu apă de trandafir de Damasc care „mângâie” pielea și îi conferă un glow sănătos. Hidratează, împrospătează și revigorează pielea într-o clipă, fiind un aliat de nădejde în zilele caniculare când simți nevoia unor texturi lejere pe piele.

Și părul are nevoie de o altfel de rutină vara, așa că poți înlocui serurile leave-in sau uleiurile pentru hidratare cu spray-uri lejere, însă la fel de eficiente. Alege un spray de păr cu ulei de Jojoba și te vei bucura de păr strălucitor, moale și perfect hidratat!

Nu uita să pui în geantă și un spray-ul răcoritor pentru mâini care curăță fără a necesita clătire, igienizează mâinile și le menține curate și fine, fără usca pielea.

Picioarele au și ele nevoie de răsfăț într-o zi călduroasă de iunie, iar un mist răcoritor, infuzat cu mentol, îți oferă o senzația reconfortantă în orice moment al zilei! Revigorează picioarele obosite, atenuează durerile și senzația de disconfort și îl poți purta în geantă, dacă alegi un format mic al produsului.

 

Produse recomandate
Comments