7 surprize pentru Valentinul tău

7 surprize pentru Valentinul tău

11 februarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Iubirea merită să fie celebrată zilnic, dar nu e minunat că dragostea are sărbătoarea ei specială, în care putem face surprize frumoase jumătății noastre?

Iată cum te poți pregăti de Valentine’s Day pentru ca omul tău iubit să se simtă și mai... iubit!

Adu-i aminte de prima voastră întâlnire

Ce poate fi mai romantic decât să vă reamintiți împreună cum au fost primele priviri, primul sărut și să vă întoarceți în momentul în care ați simțit prima dată fluturi în stomac. O idee bună ar fi să mergeți chiar la același restaurant la care ați mers prima oară și poate să comandați aceleași preparate ca atunci.

Invită-l în orașul viselor lui

Dacă știi că Valentinul tău își dorește mult de tot să ajungă într-un oraș anume, surprinde-l pe 14 februarie cu o invitație fix acolo. Rezervă un city break în locul lui preferat din țară sau străinătate și fii convinsă că bucuria din ochii lui va fi cel mai frumos cadou pe care ți-l va oferi el!

Răsfață-l cu un cadou special

Poate fi un set format din cosmeticele lui preferate sau poate unele noi, pe care le-ai descoperit tu și ai vrea ca și el să le testeze. Un after-shave, un ulei de duș cu esențe bărbătești, puternice sau un parfum în notele adorate de el îl vor face fericit cu siguranță! Poți alege unul de travel dacă tot plecați în city break!

Scrie-i un bilețel de dragoste

Îți poți surprinde iubitul scriindu-i un bilețel de dragoste, în care să-i spui exact ce simți pentru el. Mai ales dacă nu ești o persoană care își exprimă ușor sentimentele pe cale... orală. Valentine’s Day poate fi o ocazie minunată prin care să-i așterni pe foaie câteva gânduri sau chiar versuri pornite din suflet.

Fă un colaj de amintiri

Strânge fotografii și filmări cu voi doi și cu prietenii voștri de prin călătoriile pe care le-ați făcut (aici, conturile de social media îți vor fi de mare ajutor) și creează un film emoționant, un periplu printre cele mai frumoase amintiri în doi. Dacă nu te descurci cu partea tehnică, apelează la un amic priceput în editarea foto/ video.

Pregătește o cină romantică

Poate că este mai simplu să faci o rezervare la restaurant, dar o cină pregătită de tine cu dragoste va fi mult mai valoroasă în ochii lui. Ar fi minunat să-i gătești felul său preferat de mâncare și să petreceți o seară de vis acasă, la lumina lumânărilor, cu muzica preferată pe fundal.

 

Iar dacă iubitul tă îți este doar iubit, nu și soț, îți dorești să-ți petreci toată viața cu el, știi că sentimentul este reciproc, dar el nu are curaj să facă pasul decisiv, ce-ar fi să-i pui TU marea întrebare? Chiar ați trăi un Valentine’s Day absolut memorabil!

 

7 surprize pentru Valentinul tău
Comments