Trucuri pentru un ten luminos de sărbători

Trucuri pentru un ten luminos de sărbători

17 aprilie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Pielea ta poate deveni palidă și lipsită de strălucire, deoarece petreci mult timp în casă, dar iată câteva sfaturi de înfrumusețare care vor reda luminozitatea tenului tău, ca să te simți minunat de sărbători!

Bea suficientă apă și dormi mai mult. Acestea sunt regulile de bază dacă vrei să te simți în formă, să elimini stresul și să obții acel glow sănătos și relaxat.
Fă-ți pielea să transpire prin exerciții fizice regulate. Sportul este excelent pentru piele, iar acest lucru se datorează în principal faptului că efortul stimulează circulația sângelui și aportul de oxigen la nivelul pielii - efect vizibil prin înroșirea feței în timpul exercițiului fizic. Aportul crescut de oxigen și nutrienți în piele înseamnă, de asemenea, o stimulare a regenerării celulare, ceea ce se reflectă într-o rată crescută de reînnoire a celulelor. Mai mult, circulația sangvină stimulată susține eliminarea celulelor moarte și eliminarea radicalilor liberi.
Mare grijă la dietă! Evită pe cât posibil mâncarea procesată și glutenul, precum și mâncatul compulsiv, pe fond de stres. Încearcă să înlocuiești zahărul procesat cu fructe cu un conținut scăzut de zaharuri (avocado și fructe de pădure).
Completează dieta cu proteine ​​de colagen. Studiile au arătat că ingestia regulată de colagen hidrolizat poate sprijini sănătatea pielii, în general, și poate combate efectele îmbătrânirii, reducând astfel aspectul ridurilor, îmbunătățind gradul de hidratare și elasticitatea pielii.
Nu te spăla pe față mai mult de două ori pe zi. Nu numai că nu are rost, dar dăunează barierii naturale de protecție a pielii. De asemenea, evită săpunurile dure, produsele care conțin SLS (sodium lauryl sulfate), și optează pentru exfoliere o dată pe săptămână și o demachiere delicată a tenului, dimineața și seara.

 

Trucuri pentru un ten luminos de sărbători
Comments