Scrisoare de mulțumire pentru 2021

Scrisoare de mulțumire pentru 2021

24 decembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Fără îndoială, 2021 nu a fost un an ușor! Mulți oameni și-au pierdut încrederea, zâmbetul, sănătatea sau chiar persoane dragi lor. Dar gândul că va fi bine este cel care ne duce mai departe.

Când nu ai de ales altceva în afară de a fi puternic, de a-ți păstra curajul și optimismul reusești mai ușor să treci peste momentele grele. Ca orice alt eveniment, putem privi acest al doilea an al pandemiei din punctul de vedere al paharului plin sau al jumătății goale.

Sigur că putem dispera și plânge și trage oblonul ferestrelor. Sau putem încerca să identificăm tot ceea ce ni s-a întâmplat bun și frumos în acest an, iar pentru asta îți propunem un exercițiu: o scrisoare de mulțumire pentru toate lucrurile bune din 2021. Și vom începe noi, și sperăm că te vei regăsi și tu în lista noastră de binecuvântări.

Așadar:

„Dragă 2021,

Nu știm dacă ai fost mai bun sau mai rău decât 2020, dar ai fost, fără îndoială, un an al unor noi provocări. Un an al adaptării, al toleranței, un an care ne-a învățat să prețuim fiecare zi și să o considerăm un dar. Prin urmare, am primit 365 de daruri în acest an și îți mulțumim pentru ele!

Am învățat că nimic nu ni se cuvine, că nu trebuie să luăm de-a gata nimic din ceea ce ni se întâmplă, pentru că viața este atât de imprevizibilă, pe cât este de frumoasă atunci când înveți să te bucuri de ea.

În 2021 ne-am bucurat mai mult ca niciodată de orice moment petrecut cu prietenii, de orice îmbrățisare a părinților, de orice zâmbet al celor dragi.

Poate că am călătorit mai dificil, ce-i drept, din cauza restricțiilor, dar cu atât mai mult am apreciat fiecare gură de aer proaspăt, fiecare apus și răsărit, și le-am primit cu bucurie, ca pe daruri de preț.

Mulți dintre noi am muncit de acasă, și în acest an, prin urmare ne-am văzut foarte rar față în față colegii de birou, dar noroc cu Zoom și cu alte aplicații prin care ne-am putut aduna împreună și-am putut schimba idei și planuri care s-au transformat în proiecte frumoase. Înainte de pandemie, poate că nu găseam prea mult timp pentru gimnastică, meditație sau pentru o rutină de beauty ca la carte. Totul era pe fugă și săream pași esențiali pentru starea noastră de bine. Timpul economisit cu drumurile spre și dinspre birou l-am investit, așadar în timp de calitate dăruit propriei persoane. Și îți mulțumim pentru asta, dragă 2021!

Îți mulțumim și pentru că ne-ai făcut să ne controlăm mai des starea de sănătate, datorită ție am luat vitamine, am făcut sport de câte ori s-a ivit ocazia, ne-am alimentat mai sănătos, ne-am bucurat ca niște copii de orice ieșire în natură, de orice drumeție sau baie în mare.

Bifăm încă un an în care fiecare țel atins a fost mai profund apreciat decând oricând și în care binele celor dragi e motiv de adâncă recunoștință. Încă un an în care am realizat că este mai important SĂ FII, decât SĂ AI! Mulțumesc, 2021!

 

Scrisoare de mulțumire pentru 2021
Produse recomandate
Comments