TOMBOLĂ! Iată cum poți câștiga un produs SABON pe lună, timp de un an!

TOMBOLĂ! Iată cum poți câștiga un produs SABON pe lună, timp de un an!

1 martie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

TOMBOLĂ! Iată cum poți câștiga un produs SABON pe lună, timp de un an!

TOMBOLĂ! Iată cum poți câștiga un produs SABON pe lună, timp de un an!

Dragile noastre (sau, de ce nu, dragii noștri!), martie a sosit nu doar cu parfum de primăvară, ci și cu două vești îmbietoare pe care abia așteptăm să vi le împărtășim!  

Prima veste bună e că luna aceasta relansăm un produs minunat – scrubul de corp – într-o nouă prezentare și mai ales într-o nouă formulă, încă și mai grozavă decât precedenta!

Admiratorii înfocați ai unei adevărate legende Sabon vor avea surpriza plăcută de a descoperi noi beneficii de exfoliere și hrănire a pielii în produsul lor preferat, iar cei care încă nu sunt familiarizați cu acest exfoliant corporal absolut fantastic sigur se vor îndrăgosti de el și-l vor introduce în rutina lor de îngrijire. 

 

TOMBOLĂ! Iată cum poți câștiga un produs SABON pe lună, timp de un an!

Află mai multe despre vedeta de necontestat a brandului nostru AICI

A doua veste bună este că la achiziționarea unui scrub de corp de nouă generație, orice aromă, poți avea șansa să câștigi un premiu fabulos: câte un produs SABON pe lună, absolut gratuit, timp de un an!

Practic, timp de 12 luni, noi îți vom rezerva într-un magazin SABON câte o surpriză care să te încânte și să te răsfețe!

Nu-i așa că sună excelent?

Iată cum te poți înscrie la această tombolă:

În primul rând, te asiguri că ești membru Royal Passport, întrucât tombola se adresează exclusiv membrilor clubului nostru de clienți fideli! Dacă încă nu deții un card Royal Passport, îl poți achiziționa de separat sau îl poți adăuga în coș odată cu produsele Sabon pe care vrei să le cumperi. Cardul Royal Passport nu doar îți dă undă verde pentru participarea la această tombolă, ci vine cu o multitudine de beneficii: 10% la orice achiziție, voucher de ziua ta, 40% discount de Royal Passport Day – mai multe detalii, AICI .

Achiziționezi un scrub de corp de nouă generație – alege aroma favorită sau încearcă mai multe arome! Alege acum!

Extragerea finală a celor 5 câștigători, printre care te poți număra și tu, va avea loc pe 10 aprilie! Noi vom contacta câștigătorii prin e-mail sau telefon în vederea comunicării detaliilor pentru intrarea în posesia premiului câștigat în urma extragerii.

Câştigătorii tombolei vor fi anunțați după efectuarea verificărilor de eligibilitate necesare, în 48 de ore de la încheierea extragerii, prin e-mail sau telefon, deci fii pe fază, poate vei primi chiar tu fericitul mesaj!

Dacă te vei număra printre câștigători, felicitări! Vom aștepta din partea ta confirmarea că accepți premiul și datele de contact pentru a te anunța cum poți intra în posesia lui. Atenție, această confirmare trebuie să ne-o trimiți în maxim 48 de ore de la primirea mesajului de la noi, altfel premiul va fi invalidat. 

Mai multe despre regulamentul tombolei, te rugăm să citești cu atenție AICI!

Sperăm să te încânte noul scrub de corp la fel de tare cum ne încântă pe noi și-ți dorim mult succes!

 

 

Produse recomandate
Comments