Miniproduse esențiale de pus în bagaj

Miniproduse esențiale de pus în bagaj

13 iulie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Indiferent de numărul de stele ale hotelului în care te vei caza, pune în bagaje cosmeticele preferate! În varianta mini, desigur!

Miniproduse esențiale de pus în bagaj

Cosmeticele travel size sunt mult mai usor de împachetat și mereu la îndemână când ai nevoie de ele. Din trusa de călătorie, fie că mergem la mare sau la munte, la ski sau la plajă, nu ar trebui să lipsească:

1. Mini-uleiuri pentru duș. Dacă ai pielea sensibilă sau uscată sau vrei pur și simplu să te bucuri de textura fină și de aroma uleiului tău de duș de acasă, ia-l cu tine în vacanță într-o variantă mini. Infuzat cu uleiuri botanice: măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, cu omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D, uleiul de duș regenerează pielea, lăsând-o ultra-moale și mătăsoasă. 

2. O cremă pentru mâini în varianta de 30 ml este ideală pentru geantă, în viața de zi cu zi, dar mai ales atunci când plecăm în vacanță și avem de luat jumătate de casă cu noi! 

3. O cremă pentru călcâie este mai mult decât necesară într-o vacanță la mare. Apa sărată, clorul din piscină și nisipul ne usucă tălpile, iar pielea crăpată e ultimul lucru pe care ne dorim să-l asortăm unor sandale decupate. Optează pentru o cremă cu mentol, care este antiinflamator şi răcoritor, și pentru camfor, cu efect antiperspirant şi care împiedică dezvoltarea bacteriilor. 

4. Nu plecăm niciodată fără parfum în vacanță, asta este clar! Nu întotdeauna găsim parfumul preferat și în variantă travel size, așa că poți opta pentru o sticluță reîncărcabilă cu atomizor, în care poți transfera câțiva mililitri din parfumul preferat. 

5. Șamponul și balsamul preferate sunt ceva mai greu de găsit în vacanță, mai ales dacă ne-am obișnuit părul cu o anume rutină de îngrijire. Astfel, pune-le în bagaje și câteva miniaturi de șampon și balsam, ca să pleci liniștită de acasă! 

6. Nu uita de crema de corp! Dacă mergi într-o vacanță la mare, optează pentru un lapte de corp îmbogăţit cu ulei de migdale, lapte de ovăz organic şi vitamina E. Formula aceasta hrăneşte şi hidratează pielea, în timp ce îi sporeşte elasticitatea şi previne îmbătrânirea.

 

Miniproduse esențiale de pus în bagaj
Produse recomandate
Comments