Miniaturi pe care să nu le lași acasă când pleci în city break

Miniaturi pe care să nu le lași acasă când pleci în city break

23 mai 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Miniaturi pe care să nu le lași acasă când pleci în city break

Pregătirea bagajului pentru vacanță e o provocare, mai ales când vine vorba despre produsele de frumusețe. Știi că nu te poți lipsi de preferatele tale, noroc cu variantele mini-size!

Nu este nevoie să renunți la rutina ta de îngrijire a pielii și a părului atunci când pleci, chiar dacă ai un bagaj foarte mic sau călătorești pentru doar un weekend. Sigur că nu poți lua cu tine șampoanele, măștile, gelurile de duș, creme sau serurile preferate în varianta lor full-size, însă poți opta pentru miniaturi șic și practice, perfecte pentru concediu!

Îți propun să trecem în revistă câteva esențiale de beauty pe care să le pui în bagajul de vacanță:

Produse de îngrijire a pielii

Ai două opțiuni când vine vorba despre cosmetice: fie îți cumperi recipiente speciale pentru vacanță, în format mic, și îți transferi în ele crema, loțiunea sau serul preferat, fie alegi miniaturi speciale pentru travel.

Poți alege de la creme de față, de mâini sau de corp, geluri sau uleiuri de duș și loțiuni în format de 10 ml până la 100 de ml, cantitatea maximă acceptată în bagajul de mână din avion. Chiar și parfum sau scrub pentru corp găsești în variante mini, de vacanță!

Totuși, dacă nu îți este comodă niciuna dintre variante, alege acele produse full size cu adevărat esențiale: un produs pentru curățarea/ demachierea tenului, o cremă hidratantă și un produs cu SPF ridicat. Însă, nu uita, doar în bagajul de cală, dacă produsele depășesesc 100 de ml!

Produse pentru îngrijirea părului

Chiar dacă hotelul în care ești cazată are șampon și alte produse de igienă, poate vrei să-ți menții rutina de îngrijire de acasă, așa că ia cu tine șamponul favorit, doar că într-un format mai mic. Sau poți opta pentru un șampon solid, mult mai ușor de transportat în vacanță.

Produse de machiaj

Fondul de ten sau o cremă CC, mascara și rujul pot fi produsele esențiale pentru un machiaj minimalist în vacanță, însă rămâne la alegerea ta ce pui în portfard. Poți lua cu tine și o paletă care conține și fard de obraz și de ochi și ai economisit din start spațiu. Ai grijă însă, pe cât posibil, să nu încarci bagajul cu lucruri pe care nu le vei folosi niciodată în acele zile de vacanță!

Accesorii de beauty

Fie că vorbim despre peria de masaj facial, cea de călcâie sau gadgetul tău favorit din rutina de îngrijire a feței, nu le uita acasă! Frumusețea nu ia pauză în city break!

 

Produse recomandate
Comments