Spune-mi unde pleci, ca să-ți spun ce arome să iei în bagaj!

Spune-mi unde pleci, ca să-ți spun ce arome să iei în bagaj!

17 iunie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Spune-mi unde pleci, ca să-ți spun ce arome să iei în bagaj!

Cât de plăcut este acel sentiment în care numărătoarea inversă se apropie de final, pregătim bagajele, facem ultimele pregătiri... Când totul miroase a vacanță!

Bagajele pot fi, însă, o ultimă bataie de cap înainte de călătorii. Cosmeticele travel size sunt cea mai bună variantă pentru că ocupă, evident, mai puțin spațiu în bagaj, și astfel ai ocazia să iei cu tine toate produsele preferate, pe care le folosești și acasă. Asta dacă nu adaptezi cosmeticele în funcție de destinația de vacanță!

Desigur, dacă pleci într-o țară caldă, cu soare și mare, ai nevoie de multe produse cu protecție solară, hidratante, calmante, cu texturi lejere și arome proaspete. Pentru munte, unde poate fi frig și vânt, ai nevoie de cosmetice intens hidratante.

Vorbind despre arome, texturi și vacanțe, am putea stabili o... hartă a aromelor, în funcție de destinația ta de relaxare.

Spre exemplu, dacă mergi la plajă, în însorita Grecie, Spania, boema Italia sau încântătoarea Portugalia, gândul fuge spre citrice. Este soare, cald, valurile mării mângâie pielea zi de zi. Și-atunci avem nevoie de arome proaspete și texturi lejere, creme și loțiuni care să intre rapid în piele.

O destinație exotică, pe de altă parte, cu plaje perfecte cu nisip fin, ape limpezi, cocotieri și palmieri face echipă perfectă cu o aromă puternică, un răsfăț pentru toate simțurile. Poți alege, așadar, cosmetice în care predomină vanilia, paciuli, lavanda mango, kiwi... Pielea ta va mirosi senzațional sub un palmier din Mauritius sau Republica Dominicană!

Pentru un city break ai nevoie de energie! Probabil te trezești devreme pentru că vrei să vezi cât mai multe într-un weekend prelungit, așa că un ulei de duș travel size cu aromă de White Tea este tot ce ai nevoie pentru o dimineață plină de energie!

Sau poate preferi aroma perelor sălbatice pentru a completa rutina de îngrijire, înaintea unui tur de Praga, a unei cafele pe malul Senei sau unei porții de paste lângă Fontana di Trevi. Have fun!

 

Produse recomandate
Comments