Uleiul de corp – de ce să-l alegi și vara!

ulei-corp

Uleiul de corp are o textură... uleioasă, dar, paradoxal, nongrasă. Adică intră rapid în piele după aplicare, nu lasă un luciu gras și nici vreo senzație neplăcută la atingere. Mai mult, nu pătează deloc hainele, cum ne-am putea gândi, iar mirosul lăsat în urma sa este fin și senzual, un adevărat răsfăț olfactiv.

 

Uleiul de corp, cum este acesta, conține, de fapt, un amestec bine gândit și foarte eficient de uleiuri naturale, aici în număr de șase:

 

  • Ulei din sâmburi de migdale, un excelent emolient
  • Ulei de avocado, bogat în vitaminele A, D şi E.
  • Ulei din germeni de grâu şi ulei din sâmburi de struguri, care contribuie la regenerarea celulară, o calitate excelentă pe timp de vară, când structura pielii este afectată de acțiunea razelor solare puternice
  • Ulei din seminţe de limba-mielului şi ulei din seminţe de floarea soarelui, care conţin acizi graşi, vitamine şi minerale pentru hidratarea pielii.

 

Așadar, nu ai niciun motiv pentru a ocoli uleiul de corp vara. Bineînțeles, poți alterna, în rutina de îngrijire corporală, uleiul cu laptele de corp, intens hidratant și regenerant, sau cu gelul-șerbet pentru corp, un produs inovator cu textură ușoară, răcoritoare, bogată în vitamine, care oferă pielii vitalitate și strălucire.

 

Uleiul de corp – de ce să-l alegi și vara!

25 octombrie 2018 Timp estimativ: ~2 min.