Uleiurile de îngrijire, minuni pentru păr şi piele

Uleiurile de îngrijire, minuni pentru păr şi piele

25 octombrie 2018 Timp estimativ: ~2 min.

Uleiurile de îngrijire, minuni pentru păr şi piele

uleiuri-ingrijire

Pentru ten

 

Există uleiuri potrivite pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cel acneic, dar, în general, uleiurile naturale pentru față „se înțeleg“ cel mai bine cu tenurile mature, deshidratate, predispuse la riduri timpurii, pentru că sunt pline de antioxidanți și vitamine ce penetrează rapid pielea, îi oferă suplețe și catifelare. Cum recunoști un ulei bun? Are mirosul delicat al plantei folosite ca ingredient principal, e absorbit imediat de piele și nu lasă urme grase.

 

Pentru corp

 

Când vine vorba de pielea de pe corp, cea mai mare problemă este deshidratarea, aspectul solzos și senzația de aspru la atingere. Putem preîntâmpina aceste neplăceri folosind uleiuri naturale atât la duș, cât și după aceea. Încearcă uleiurile de duș Sabon, cu diferite arome, pentru toate gusturile (Mosc, Lavandă-mere, Rose Tea, Vanilie, Mango-Kiwi, Lămâie-Busuioc, Paciulie-Lavandă-Vanilie, Ghimbir-Portocală, Golden Iris), și pe nou-venitul ulei de duș Dead Sea, pe bază de săruri de la Marea Moartă, care hidratează și calmează pielea. Iar pentru o catifelare perfectă, după baie, răsfață-ți corpul cu un ulei Sabon asortat, ca aromă, celui pentru duș.

 

Pentru păr

 

Departe de a-ți îngrășa pletele, uleiul pentru păr hrănește cuticula, o hidratează, conferă volum și suplețe părului. Folosește-l doar pe a doua jumătate a lungimii părului, spre vârfuri. O să iubești serul de păr cu iasomie de la Sabon – conține Ulei de Macadamia, ulei de Acai, ulei de Fructul Pasiunii, Andiroba și Ulei de Argan, ingrediente emoliente și hrănitoare ce mențin suplețea firului de păr.

 

Uleiurile de îngrijire, minuni pentru păr şi piele

Produse recomandate
Comments