5 decorațiuni unice pentru bradul tău de Crăciun

5 decorațiuni unice pentru bradul tău de Crăciun

20 decembrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

5 decorațiuni unice pentru bradul tău de Crăciun

Poate că este mai ușor să cumperi din comerț decorațiuni pentru bradul de Crăciun, însă dacă alegi să le realizezi tu acasă te poți bucura și de momente minunate petrecute în familie.

Așadar, poți organiza o seară specială pentru familia ta în care să realizați decorațiuni eco unice pentru Crăciun, fie că le puneți în brad sau împodobiți casa.

1.Ghirlandă din felii de citrice

Poți usca în cuptor feliile de lămâie, lime sau portocale, pe o hârtie de copt și mai apoi să le transformi în ghirlande deosebite pentru brăduțul de Crăciun sau ca ornamente prin casă, în zilele de sărbătoare. Dacă le adaugi și batoane de scorțișoară vor emana și miros plăcut!

2.Fotografii în loc de globulețe

Cu siguranță ai o colecție impresionantă de fotografii pe hârtie, la care te mai uiți cu nostalgie din când în când sau le arăți copiilor. Ce zici dacă le transformi în ornamente pentru brad? Le poți atașa fundițe colorate cu o bandă dublu adezivă și atârna de crenguțele bradului. În mod sigur vor atrage atenția oaspeților și veți depăna amintiri plăcute împreună, la o ciocolată caldă.

3.Ornamente din scoici și flori uscate

Și tu colecționezi scoici aduse din vacanțele la mare? Este timpul să le scoți de prin sertare sau din bolul uriaș și să le transformi în ornamente. Un brăduț de Crăciun cu temă marină, de ce nu? Te teleportezi direct la malul mării cu ajutorul lui. Adună și conuri, flori uscate sau crenguțe din parc și transformă-le și pe ele în decorațiuni originale pentru casa ta.

4.Suport pentru lumănări parfumate

Ia un borcan (poate fi un ambalaj de scrub Sabon) și decorează-l cu o bucată de pânză colorată, legată cu sfoară de jur împrejur. Îi poți atașa un mini con de brad și o ramură de pin. Pentru efect de zăpadă, stropește-l cu vopsea albă. Pune lumânarea în borcan și bucură-te de lumina ei caldă și liniștitoare.

5.Steluțe din coji de portocală și crenguțe

După ce te delectezi cu fructul, ar fi păcat să arunci cojile parfumate! Le poți transforma în steluțe, cu ajutorul formei pentru biscuiți, pe care să le atârni apoi, după ce le prinzi de sfoară, în brăduțul de Crăciun sau prin diverse locuri prin casă. Cu ajutorul unor crenguțe adunate de prin parc poți realiza steluțe de diverse dimensiuni pe care le să decorezi apoi cu beculețe pentru pom. 

 

Produse recomandate
Comments