Soluţii rapide pentru părul fără volum

Soluţii rapide pentru părul fără volum

16 octombrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Cu ajutorul câtorva trucuri istețe și al unor produse de styling alese și aplicate cu atenție, poţi transforma imediat un păr moale și lipsit de viață într-o coamă cu volum și personalitate!

Iată ce recomandă stiliștii, pentru mai mult volum și o coafură care să reziste cel puțin două zile, fără probleme, indiferent de vremea de afară.

 

Masaj pentru scalp

O metodă imbatabilă pentru obţinerea volumului la rădăcină este masarea scalpului. Poți folosi un scrub special, pentru a stimula circulația sangvină și pentru a întări rădăcina firului de păr. Masează-ți scalpul și „pe uscat“, fără a folosi însă unghiile – doar cu buricele degetelor, în fiecare dimineață și seara.

 

Refresh între două spălări

Părul proaspăt spălat are volum și strălucire care se pierd uneori, în cazul părului foarte fin, chiar în prima noapte după spălare. În caz că nu vrei să-ți speli părul zilnic – deși o poți face fără probleme dacă foloseși acest produs uluitor – apelează între spălări la un șampon uscat care absoarbe excesul de sebum și reîmprospătează coafura.

 

Bucle lejere pentru un aspect de păr bogat

Părul foarte fin, moale, tern, prinde viață cu ajutorul unor bucle lejere, cu aspect natural. Separă părul în mai multe secțiuni și aplică un pic de spumă modelatoare pe jumătate de lungime, pornind de la rădăcini. Astfel, vârfurile nu vor fi îngreunate cu produsul de styling. Pune părul pe câteva bigudiuri sau ondulează-l lejer cu placa sau drotul. Piapătănă-te apoi doar cu degetele.

 

Soluţii rapide pentru părul fără volum
Produse recomandate
Comments