Ritual de frumusețe și îngrijire pentru mirese

Ritual de frumusețe și îngrijire pentru mirese

24 mai 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Câteva tratamente cosmetice bifate înainte de ziua cea mare pot face diferența între o nuntă banală și una de vis, cu o mireasă superbă, fericită, care zâmbește ca o regină în toate fotografiile.

În ziua nunții, toți ochii sunt ațintiți asupra miresei, așa că presiunea care pică pe umerii ei nu este ușor de dus, mai ales dacă se simte inconfortabil în pielea ei. La propriu. Oboseala acumulată cu pregătirile, nopțile nedormite, stresul, emoțiile pot strica ziua unei mirese...

Acumularea tensiunii pe chipul viitoarei mirese nu va fi ștearsă nici măcar de machiaj, iar cearcănele și adâncirea ridurilor după aplicarea stratului gros de fond de ten ar însemna un adevărat dezastru.

Așa că, viitoare bride to be, în loc să tratezi, mai bine să previi!

Foarte important este să folosești produse cu protecție solară ridicată cu cel puțin șase luni înainte de nuntă și să eviți cât poți expunerea la soare în săptămâna dinaintea marelui eveniment, așa încât să nu ai de acoperit pete de soare sau urme de bronz inestetice.

Cu cât timp înainte de nuntă trebuie să apelezi la un tratament estetic

În funcție de ceea ce îți dorești pentru pielea ta sau ți-a fost recomandat de specialist, stabilește și timpul pentru tratamentul estetic potrivit. Nu ți-ai dori ca în dimineața nunții, pielea ta să aibă urme de extracții ale punctelor negre, înțepături de la „terapia vampir”, botox sau umflături inestetice, nu-i așa?

Așadar, cu cel puțin șase luni înainte de nuntă (este recomandat chiar un an!), fă o vizită medicului dermatolog sau specialistului care se va ocupa de tenul tău și cere sfaturi. Cu trei luni înainte deja nu mai sunt recomandate intervențiile invazive, pentru că pot lăsa urme pe termen mai lung. Sub trei luni poți aplica măști hidratante și nu încerca produse cosmetice noi -  rămâi la rutina binecunoscută, cu care tenul tău este obișnuit!

Ce proceduri estetice sunt sigure înainte de nuntă

Primul pas în obținerea unui ten impecabil este curățarea pielii, prin tratamente cosmetice adaptate nevoilor tale care au ca scop eliminarea reziduurilor de machiaj din profunzimea epidermei. Urmează exfolierea, tratament de bază pentru un ten sănătos, care elimină celulele moarte și curăță porii.

Dacă tenul tău are nevoie de ajustări mai serioase, poți încerca netezirea liniilor fine sau a ridurilor cu botox, recăpătarea volumului facial sau estomparea cearcănelor cu acid hialuronic, peeling chimic (pentru estomparea petelor pigmentare și a urmelor de acnee), Mezoterapia – care are efect complet de întinerire prin injectarea substanțelor nutritive în profunzimea pielii sau Dermapen – procedură recomandată atunci când ai pori dilatați și piele lipsită de tonus și elasticitate.

Fix în ziua nunții, nu folosi peelinguri, nu face exfolieri sau extracții! Calmează tenul cu o mască pe bază de apă, care a fost ținută în frigider înainte, aplică seruri și loțiuni lejere, care nu încarcă tenul. Apoi, lasă make-up artistul să se ocupe de look-ul tău final!

 

Ritual de frumusețe și îngrijire pentru mirese
Produse recomandate
Comments