Spune-mi ce te enervează, ca să-ți spun cum să fii fericită

Spune-mi ce te enervează, ca să-ți spun cum să fii fericită

8 februarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Fiecare avem propriul punct de fierbere, metaforic vorbind, dincolo de care ne ieșim din minți, iar pentru a lua din puterea acelui motiv de disconfort emoțional, secretul este să-l înfruntăm!

Există și clasamente pe zodii ale lucrurilor care ne enervează, iar caracteristicile fiecărui semn astral pot fi și „triggere“, dar și soluții împotriva drăcușorului de pe un umăr, acela care ne șoptește că e timpul să facem scandal.

De exemplu, Taurul nu suportă schimbările și fuge de oamenii și situațiile care îi scot din rutină. Nu puțini sunt cei care se lovesc de așa ceva pentru că teama de nou, anxietatea pe care ți-o conferă un teren necunoscut sau frica de a face față provocărilor proaspete aduc disconfort.

Specialiștii spun că una dintre cele mai bune metode pentru a face față situațiilor de genul acesta, fără nervi și stres, este să nu fugi de ele. Înfruntă schimbarea cu optimism, nu pune răul înainte și lasă-te în grija Universului! Poate nu întâmplător trebuie să schimbi jobul, adresa, banca sau chiar partenerul de viață. Nu intra în panică, gândește-te întotdeauna că ceva și mai grozav este rezervat special pentru tine!

Despre Leu se spune că nu suportă să fie ignorat, să nu fie în centrul atenției, cu toate reflectoarele pe el și eventual ploaie de confetti. Indiferent ce zodie ai fi, te enervează și pe tine atunci când simți că nu contezi în ochii lumii?

Secretul e să încerci să pui preț doar pe aprecierea ta pentru tine. Tu ești cel mai important public al tău! Nu ai nevoie de validarea celorlalți, pășește cu încredere pe orice ușă, fii sigură pe tine și valoarea ta, fii mândră de tine și vei vedea că energia din jurul tău se schimbă. Odată ce tu îți vei acorda atenția cuvenită, și ceilalți te vor trata la fel!

Te enervează rău minciuna? Și pe Scorpion! Parcă are un radar al minciunilor și imediat îi sancționează pe cei care spun baliverne sau exagerează cu laudele. Nu poți schimba mentalitățile si educația oamenilor, poți doar să te amuzi când sesizezi minciuni nevinovate. Lasă-i pe ceilalți să aleagă falsitatea și tu mândrește-te că trăiești autentic, asumat și curat!

Daca ești Rac, probabil urăști să-ți fie invadată intimitatea și te agită oamenii care una, două pătrund în spațiul tău personal. Ai nevoie să simți că viața ta privată îți aparține doar ție, așa că nu reacționezi foarte bine atunci când dai de curioși. În loc să te enervezi și să te consumi inutil, ce-ar fi să-ți spui că ești o persoană atât de importantă pentru ei, ca un star de cinema, încât vor să știe detalii prețioase despre tine? Amuză-te pe seama lor și spune-le doar ce vrei tu să afle!

Fecioarele și Balanțele – dar nu numai ele! – văd roșu în fața ochilor dacă au de-a face cu oameni înceți, care trag de timp și tărăgănează lucrurile, de care trebuie să te rogi ca să ducă la bun sfârșit un task simplu. De ce ți-ai strica tu ziua cu lemurii pe două picioare? Mai bine trimite-le remindere, explică-le că e și în interesul lor să se miște mai repede, iar tu învață să-ți exersezi răbdarea, pentru că asta e frumusețea vieții -  suntem atât de diferiți!

 

Spune-mi ce te enervează, ca să-ți spun cum să fii fericită
Produse recomandate
Comments