30 de minute cadou pentru corpul tău

30 de minute cadou pentru corpul tău

26 ianuarie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Ce-ar fi să-ți transformi propria baie într-un spa de lux? Cu ideile de mai jos vei obține în doar 30 de minute rezultatele unui tratament spa exclusivist și te vei simți mi-nu-nat!

Dacă ne-am putea împlini toate visele, unul dintre ele ar fi să petrecem în fiecare zi măcar câte o jumătate de oră la spa, nu-i așa? Dar, din moment ce trăim în realitate, și nu una foarte confortabilă, hai să găsim idei practice despre cum să aducem spa-ul la noi acasă.

Cu aceste câteva trucuri de înfrumusețare pe care ți le propunem mai jos, te vei bucura de o piele curată, catifelată și bine îngrijită din creștet până în tălpi!

 

Ce trebuie să faci: începe terapia masând tot corpul  cu un exfoliant pe bază de săruri și continuă cu aplicarea unei măști de nămol pe toată pielea de pe corp. Masca pe bază de nămol este îmbogățită cu săruri, plante și minerale care calmează pielea, stimulează circulația, înmoaie textura pielii și regenerează celulele. Așteaptă până când masca se usucă complet și apoi îndepărteaz-o cu apă caldă.

 

În timp ce aștepți ca masca de nămol să se usuce, nu lăsa tenul să se plictisească: răsfață-l și pe el cu o mască profund hidratantă, nutritivă (dacă e uscat) sau cu una tonifiantă, îmbogățită cu săruri marine ce îndepărtează celulele moarte și curăță bine pielea, astfel încât, după ce o îndepărtezi de pe față, dezvăluie un ten curat, radios și ultra-fin la atingere.

 

Chiar înainte de a ieși din baie, spală-te bine și îndepărtează resturile măștii de nămol cu un ulei de duș care echilibrează nivelul de hidratare a pielii și-i oferă strălucire și prospețime.

 

Completează ședința de spa de acasă aplicând pe tot corpul o loțiune îmbogățită cu minerale, uleiuri și plante hrănitoare care cresc pe malul Mării Moarte, cu adaos de aloe vera care calmează pielea. Din nou, nu neglija tenul, și, după ce îl cureți cu un produs potrivit tipului tău de piele, răsfață-l cu o cremă hidratantă îmbogățită cu ingrediente active ce-i oferă imediat acea inconfundabilă senzație de tinerețe, prospețime și vitalitate.

 

După sesiunea de spa, relaxează-te și fă ceva pentru sufletul tău - citește o carte bună, urmărește un film, joacă-te cu animalul tău de companie sau cuibărește-te în brațele omului drag.

 

30 de minute cadou pentru corpul tău
Produse recomandate
Comments