Semnul tău în zodiacul japonez

Semnul tău în zodiacul japonez

21 iulie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Zodiacul din Ţara Soarelui Răsare îşi are rădăcinile în fascinanta cultură a acestei părţi de lume, iar previziunile astrale japoneze pun mare preţ pe legătura indisolubilă dintre om şi natură.

Zodiile japoneze sunt cu una mai puţine decât cele europene şi au nume de plante, animale, personaje de legendă şi elemente din mediul care ne înconjoară. Caută-ţi data naşterii în intervalul specificat în dreptul fiecărui semn zodiacal şi apoi află cum eşti şi cum iubeşti, în funcţie de simbolul care te reprezintă.

 

Floarea de cireş (15 februarie – 20 martie)

Eşti pasională, veselă, romantică şi-ţi place să storci până la ultima picătură seva fiecărui moment frumos din viaţa ta. Trăieşti clipa cu intensitate, nu intri niciodată în panică şi pentru tine nu există probleme de nerezolvat. În dragoste eşti deosebit de afectuoasă şi ceri aceeaşi atenţie din partea partenerului tău.

 

Soarele (21 martie – 29 aprilie)

Ştii să fii la fel de strălucitoare ca astrul care te veghează, iar asta îţi încredere în tine şi forţe proaspete pentru a o lua mereu de la capăt. Eşti inteligentă, hotărâtă şi nu te descurajezi uşor. Când îţi pui ceva minte, cei din jur pot fi siguri că se va realiza. În dragoste, eşti foarte posesivă şi geloasă, aşa că ai grijă să nu-l pierzi pe omul drag, dacă ţii laţul prea strâns.

 

Bambusul (30 aprilie – 4 iunie)

Treci mereu de la agonie la extaz şi invers. Eşti puternică, încrezătoare, optimistă, asta până când suferinţa te doboară şi disperi. Ar trebui să te bazezi mai mult pe tine şi mai puţin pe cei din jur, de aici vin toate dezamăgirile. În iubire eşti aventuroasă şi tinzi să fii infidelă. Mai bine rupe relaţia care nu te mai satisface, căci jocul la dublu nu duce nicăieri...

 

Bivolul (5 iunie – 6 iulie)

Acest simbol reprezintă putere, energie, agresivitate. Eşti impulsivă şi instabilă, dar, în acelaşi timp, foarte legată sufleteşte de familie şi prieteni. Ai tendinţa să spui lucrurilor pe nume, iar francheţea ta îi poate răni pe cei din jur. Partenerul tău de suflet trebuie să fie la fel de puternic ca tine, loial şi stabil. Vai de cel care te înşală, că devii agresivă şi răzbunătoare!

 

Floarea de lotus (7 iulie – 1 august)

Eşti elegantă, sensibilă, visătoare. Tu nu mergi, pluteşti! Optimismul tău e molipsitor, iar firea ta generoasă e un exemplu pentru cei care te cunosc. Ţi-ai însuşit la perfecţie bunele maniere: vorbeşti frumos, te porţi cuviincios şi îi apreciezi pe oamenii care-ţi răspund cu aceeaşi atitudine stilată. În dragoste, eşti în stare să lupţi necondiţionat pentru omul pe care-l iubeşti.

 

Podul (2 august – 27 august)

Faci parte dintre cele mai mature şi responsabile persoane ale zodiacului şi de aceea te-ai obişnuit să porţi şi problemele altora pe umerii tăi. Eşti comunicativă, cu un dezvoltat simţ al umorului şi ai mulţi prieteni apropiaţi. Din punct de vedere sentimental, eşti o romantică incurabilă. Te îndrăgosteşti uşor, dar uneori confunzi pasiunea cu iubirea.

 

Piatra (28 august – 10 octombrie)

Elementele care dau farmec grădinilor japoneze sunt pietrele de ornament, presărate printre frunze şi aranjamente florale. Aşa eşti tu în anturajul tău: un punct fix, un element de rezistenţă şi un reper de stabilitate. Eşti prietenoasă, curioasă, îţi place să fii în centrul atenţiei şi urăşti singurătatea. În iubire cauţi sufletul pereche, iar după ce îl găseşti, te dedici complet lui.

 

Împăratul (11 octombrie – 18 noiembrie)

Ai un fel dominator de-a fi şi te stăpâneşte dorinţa de-a te afirma pe plan profesional. Eşti prietenoasă, generoasă şi sinceră cu toţi cei care îţi recunosc autoritatea şi cărora nu le trece prin cap să te calce pe coadă. Pardon, pe trena de împărat! Iubeşti pătimaş, conduci relaţia de dragoste şi pretinzi partenerului să nu aibă ochi decât pentru tine.

 

Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie)

Spre deosebire de Împăraţi, Împărătesele îşi impun punctul de vedere cu tact şi feminitate. Eşti preocupată foarte tare de cum arăţi şi îţi place să-i laşi mască pe toţi cu frumuseţea ta. Eşti sufletul petrecerilor şi momentele petrecute în solitudine nu-s deloc pe gustul tău. Ai nevoie de un om care să-ţi semene, cu care să împărtăşeşti aceleaşi visuri şi acelaşi sistem de valori.

 

Luna (27 decembrie – 18 ianuarie)

Îţi urmăreşti scopurile cu mult calm, determinare şi nimeni nu te poate întoarce din drumul tău. Plină de imaginaţie, găseşti problemelor cele mai ingenioase soluţii. Dragostea te găseşte mai mereu nesigură pe tine, cu toată hotărârea care te caracterizează în alte domenii. În iubire pare că-ţi pierzi repede busola şi ai nevoie de un partener care să-ţi suporte toanele şi desele crize de personalitate.

 

Ţestoasa (19 ianuarie – 14 februarie)

Această fiinţă blândă şi domoală cu care te identifici zodiacal e simbol al înţelepciunii. Îţi place să asculţi şi să dai sfaturi, dar în momentele de cumpănă te pierzi cu firea, tinzi să nu iei decizii prea bune şi ai nevoie de îndrumarea unui om în care crezi. Vrei ca bărbatul care te iubeşte să-ţi ghicească gândurile, dar şi tu eşti capabilă să-l surprinzi prin gesturi extrem de romantice.

 

Semnul tău în zodiacul japonez
Comments