Background
Background

3 trucuri pentru un bagaj lejer în călătoriile de iarnă

  1. Mizează pe straturi

 

Nu are rost să iei cu tine cea mai pufoasă și masivă geacă – îți va ocupa tot bagajul și o poți purta doar când e foarte frig, iar pentru zilele cu temperaturi mai blânde nu-ți rămân opțiuni. Alege mai bine o haină tip parka din material impermeabil, cu căptușeală detașabilă, pe sub care să poți îmbrăca haine călduroase și lejere ce ocupă puțin loc puse una peste alta, atât în troler, cât și pe tine: tricouri, helănci, cardigane din tricot și bluze călduroase din fleece.

 

  1. Adaugă extraprotecție

 

Eșarfele late și călduroase de lână au avantajul că pot fi îmbetite astfel încât să ocupe un spațiu minim în bagaj. Ele pot fi petele vii de culoare ale ținutelor tale, elementul șic al plimbărilor de seară. Le poți pune pe umeri, pentru un plus de confort și căldură, ori le poți folosi pe post de păturică, la terase sau atunci când faci popas să admiri peisajul, iar temperatura de afară nu e deloc prietenoasă.

 

  1. Apelează la cosmetice în varianta mini

 

Nu pot lipsi din bagajul tău de iarnă cremele de față și corp intens hidratante, cu ajutorul cărora pielea face față cu brio frigului, parfumul tău preferat și alte produse ce-ți asigură zilnic ritualul de îngrijire și de răsfăț. Dar unde să le pui pe toate în bagaj? Situația va fi salvată de un set de mini-produse precum acestea, concepute să-ți ajungă exact cât durează călătoria. Dacă nu știi ce să alegi dintre atâtea miniaturi delicioase, îți propunem setul Sabon Perfect Holiday, uşor de folosit şi transportat, graţie gentuţei elegante. Găsești în el: ulei de duş, șampon, balsam, lapte de corp, cremă de picioare, unt de mâini, gel exfoliant și șerveţele de împrospătare – combinația ideală de produse care te fac să te simți ca acasă, indiferent peste câte mări și țări alegi să-ți petreci vacanța de iarnă.

Right1Trans
Right2Trans