Adu culorile toamnei în casa ta!

Adu culorile toamnei în casa ta!

5 octombrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Atât de frumos este covorul de frunze pe care călcăm în această perioadă sau nuanțele pe care le capătă pădurea în octombrie, că am vrea să luăm cu noi acasă tot acest decor! Partea bună este că putem face asta!

Culorile toamnei sunt pline de căldură, vibrante, se armonizează minunat între ele și vor crea o ambianță intimă, plăcută și la noi acasă.

Pentru a primi și mai mult toamna cu frumusețea ei în viața ta, poți aborda tonuri de galben, de la galbenul-verzui al frunzelor de septembrie până la portocaliul intens și cărămiziul frunzelor din noiembrie, atât în privința hainelor, cât și a lenjeriei de pat, a obiectelor de decor din casă, a covoarelor și, de ce nu, a tapetului și veselei.

În privința tapetului, spre exemplu, poți alege un imprimeu cu flori sau cu frunze în nuanțe de toamnă, pentru a crea o ambianță cât mai romantică și delicată. Pentru perdele și draperii, nuanțele de galben sau de portocaliu vor filtra delicat lumina și vor imprima acel aer intim și prietenos pe care îl visezi.

Poți opta, de asemenea, pentru un covor cărămiziu, galben, crem, chiar și maro ciocolatiu – în nuanța care îți place cel mai mult și asortat specificului casei tale!

Completează decorul tomnatic din casă cu accesorii (perne, cuverturi, lenjerii de pat, prosoape lumânări) din aceeași gamă coloristică și vei crea o adevărată oază de relaxare!

Îți place ceea ce vezi când te plimbi la munte, prin pădure? Păi de ce nu ai aduna câteva frunze frumoase cu care să realizezi un minunat aranjament de care să te bucuri zi de zi?

În plus, poți decora casa cu crenguțe de măceș și de cătină, mușchi, castane, ghinde, fructe, semințe și dovleci. Pune-ți imaginația la treabă și, cu siguranță, va ieși ceva senzațional!

Poți antrena întreaga familie în acest joc, cu ocazia unei ieșiri în natură, iar podoabele create vor avea un plus de valoare sentimentală pe care și copiii le vor aprecia foarte mult!

Lumânările parfumate sunt și ele un element de decor care poate aduce un pic de căldură în casă, iar dacă au și miros de măr cu scorțișoară, poate dovleac, portocală, vanilie, prune, sau orice alt miros care inspiră toamnă, te vei simți din nou copil!

 

Adu culorile toamnei în casa ta!
Produse recomandate
Comments