Săruri de baie pentru relaxare deplină - cum se aleg, cum se folosesc

Săruri de baie pentru relaxare deplină - cum se aleg, cum se folosesc

21 ianuarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

O baie relaxantă, cu săruri parfumate, este întotdeauna o idee bună, mai ales când afară sunt zero grade! Dar ce sare de baie să folosim și cum, pentru efecte benefice rapide?

Pentru a dormi mai bine, fă o baie caldă cu una sau două ore înainte de culcare. Pune în cadă sare de baie de la Marea Moartă, aprinde o lumânarea parfumată și întinde-te pe spate pentru a te relaxa complet.

Asigură-te că apa din cadă are în jur de 40 de grade Celsius - nu foarte fierbinte, pentru că poate avea efecte adverse asupra sistemului circulator și inimii. Apa foarte fierbinte prezintă efecte negative inclusiv asupra pielii, favorizând apariția dermatitelor!

După ce te-ai asigurat că apa are temperatura potrivită, adaugă câteva linguri de sare de baie cu uleiuri aromatice și plante medicinale și relaxează-te în jur de 20 de minute în această apă nu doar plăcut parfumată, ci și benefică pentru sănătate! Sărurile de la Marea Moartă conţin peste 26 de minerale esenţiale precum magneziu, calciu, sodiu ce hidratează și înfrumusețează pielea.

Dacă stresul nu te lasă să te odihneşti aşa cum ţi-ai dori, poți opta pentru săruri cu aromă de portocală, întrucât acesta are proprietăţi calmante, relaxante şi chiar antidepresive. Pe de altă parte, lavanda are un impact pozitiv asupra somnului.

Prețioasele săruri de la Marea Moartă îți reîncarcă pielea cu minerale esențiale, în timp ce parfumul natural eliberează tensiunea și calmează starea de spirit. Experimentează o senzație  catifelată și agreabilă pe piele: dă voie sărurilor să se dizolve în apa caldă și relaxează-te pentru a-ți revigora corpul, mintea și sufletul.

Dacă pielea ta are nevoie de exfoliere, folosește un produs special pentru un plus de curățare și catifelare a pielii! Atenție, sarea de baie nu este indicată pentru exfolierea pielii, există riscul de iritații și capilare sparte, așa că apelează la un exfoliant blând dar eficient cu pielea, tot cu săruri de la Marea Moartă și uleiuri hidratante.

Pentru un finiș mătăsos și o piele mai suplă, după baie poți folosi laptele de corp, care îți îmbracă pielea într-un văl delicat ca de mătase. Poți opta pentru un lapte de corp îmbogăţit cu ulei de migdale, lapte de ovăz organic şi vitamina E. Formula unică hrăneşte şi hidratează pielea, în timp ce îi măreşte elasticitatea şi previne îmbătrânirea.

Pentru a te bucura de o adevărată experiență SPA acasă, în timpul căreia îți sunt răsfățare toate simțurile, aprinde o lumânare parfumată, pentru un efect calmant și o atmosferă relaxantă!

 

Săruri de baie pentru relaxare deplină - cum se aleg, cum se folosesc
Produse recomandate
Comments