Lista ta de beauty-shopping pentru februarie

Lista ta de beauty-shopping pentru februarie

4 februarie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Dacă încă lucrezi la lista de produse de îngrijire și răsfăț pentru luna aceasta, avem și noi câteva sugestii!

Știi deja că iarna e bine să folosești cu totul alte cosmetice decât vara, și asta pentru că trecerea de la frig la cald și umiditatea ambiantă mai scăzută sunt factori care pot duce la o piele ternă, uscată și sensibilă.

În primul rând ai nevoie de produse de curățare delicate, cât mai naturale, fără alcool și parabeni. Poți înlocui gelul de curățare folosit pe timp de vară cu o formulă bogată în ingrediente hidratante precum acidul hialuronic.

Uleiul demachiant este, de exemplu, o alegere ideală! Cel propus de noi are printre ingrediente ulei natural de măsline pentru că este bogat în acid oleic natural ce protejează, hrăneşte şi previne uscarea pielii, şi extract de trandafir de Jericho ce hidratează pielea.

Pielea noastră are nevoie de exfoliere, procedură recomandată în special în anotimpul rece, însă este recomandat să alegi produse delicat-abrazive, pentru a nu fragiliza suplimentar tenul. Exfoliantul nostru creat special pentru ten este îmbogățit cu minerale din Marea Moartă purifică şi hidratează pielea, păstrându-i echilibrul natural.

Tot în această perioadă este ideal să începi un tratament cu substanțe active precum vitamina A pură și vitamina C (acid L-ascorbic), compuși ce acționează în profunzime, stimulând producția de colagen natural și redând tenului tinerețea și fermitatea.

Buzele au nevoie și ele de o atenție specială iarna! Alege un balsam pentru buze super hidratant și regenerant, care să aibă printre ingrediente acid hialuronic, unt de Shea, ulei de jojoba.

În sezonul rece, fără o cremă de mâini bogat hrănitoare, pielea mâinilor este predispusă şocurilor termice şi se deshidratează puternic, devenind crăpată, rigidă şi sensibilă. Îți recomandăm un unt de mâini cu textură bogată și miros îmbietor, îmbogățit cu ulei de fructul pasiunii și vitamina C.

Corpul și picioarele au și ele nevoie de extrahidratare, așa că după fiecare duș sau baie călduță (nu fierbinte!), îmbracă-le într-un strat hidratant de cremă îmbogățită cu vitamina E și cu acizi grași Omega 3, 6 și 9. Dacă îți pui seara șosete de bumbac, dimineața vei avea călcâie de bebeluș!

Nu uita de păr! Pentru a preveni uscarea lui din cauza frigului, folosește uleiuri hidratante leave-in, măști și seruri care îl protejează strălucirea și suplețea.

 

Lista ta de beauty-shopping pentru februarie
Comments