5 afirmații puternice de repetat înainte de culcare

5 afirmații puternice de repetat înainte de culcare

10 ianuarie 2023 Timp estimativ: ~1 min.

5 afirmații puternice de repetat înainte de culcare

Se spune că avem doar 4% gânduri conștiente și restul de 96% îl reprezintă cele subconștiente, iar tehnica afirmațiilor pozitive – care face parte din Terapia cognitiv comportamentală - poate înlocui gândurile negative cu altele pozitive.

Este ideal să rostim anumite afirmații pozitive înainte de culcare, pentru că ele vor rula în minte și în timpul somnului, iar creierul are răgaz să le proceseze, în lipsa altor provocări de peste zi.

Prin urmare, în locul câtorva minute petrecute rețelele de socializare, poți opta pentru acest tip de meditație benefică. 

Întinsă în pat, respiră ușor și pune o muzică relaxantă pe fundal (de preferat una care implică unde Schumann cu o frecvență de 7,83 Hz, care poate modula indicatori de sănătate cum sunt tensiunea arterială, boala cardiacă și neurologică, timpul de reacție, sensibilitățile neuroendrocrine, etc). Găsești pe YouTube!

Îți poți crea propriile afirmații pozitive, în funcție de ceea ce îți dorești în viața ta. Însă, poți începe cu unele de bază, testate și paratestate în timp. Astfel:

Mă iubesc, mă respect și mă accept exact așa cum sunt! Merit să fiu fericită, sănătoasă, iubită, bogată, respectată!
Mă aflu în locul potrivit, făcând exact ceea ce trebuie să fac pentru o viață împlinită și fericită! Totul este perfect aliniat în viața mea!
Am încredere în mine și în Inteligența Superioară care m-a creat, am încredere în drumul meu și în forțele mele! Atrag persoanele și situațiile potrivite în viața mea!
Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o am, pentru familia mea, prietenii mei, banii mei, locul meu de muncă, casa mea, darurile pe care le primesc zi de zi!
Pe zi ce trece devin mai sănătoasă, mai împlinită, mai creativă, mai fericită, mai iubită, mai conectată cu Divinitatea. 
Vei observa cum în timp îți va fi tot mai ușor să rostești afirmații pe care poate-ți vine să le contrazici și cum vei atrage lucruri bune și întâmplări îndelung așteptate în viața ta de zi cu zi. 

 

Produse recomandate
Comments