Secretele unei băi perfecte sau cum să te reconectezi cu energia ta feminină

Secretele unei băi perfecte sau cum să te reconectezi cu energia ta feminină

2 mai 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Secretele unei băi perfecte sau cum să te reconectezi cu energia ta feminină

Puține lucruri pe lume sunt mai relaxante decât o baie fierbinte, cu săruri parfumate, la lumina delicată a unor lumânări ce răspândesc arome calde, îmbietoare. În acest tablou romantic, în care se aude muzica în surdină, stresul nu are, clar, ce căuta!

Secretele unei băi perfecte sau cum să te reconectezi cu energia ta feminină

O baie relaxantă este, de fapt, un întreg ritual prin care îți sunt răsfățate toate simțurile. Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a-ți crea un cadru special acasă, ci doar de puțin timp liber și o mare nevoie de relaxare. 

Și de săruri parfumate pe care să le pui în cada de baie. Lasă mineralele sub formă de pudră să-și înfăptuiască magia și să-ți revigoreze corpul, mintea și sufletul, în timp ce tu te relaxezi în cadă, trăind clipe de absolută beatitudine!

Nu doar că îți lasă pielea foarte catifelată și plăcut parfumată, dar îți și calmează mușchii obosiți și te ajută să scapi de stres.

Simte magia!

Închide ochii și pierde-te pentru câteva minute în această magie! Fă o meditație, reconectează-te cu energia ta feminină. Ești frumoasă, ești perfectă, ești minunată, ești tu! Adu-ți mai aproape visele, dorințele, cele mai îndrăznețe gânduri, pe care doar inima ta le știe! Șterge cu un burete invizibil stresul, fricile, anxietățile și gândește-că că apa călduță și parfumată în care te afli absorbe tot ce stă în calea desăvârșirii tale.

Simtă-te bine cu tine, ai încredere, iartă-te pentru deciziile mai puțin inspirate și vei vedea că devii, încet, încet, un magnet pentru aprecierile celor din jur. Iubește-ți corpul și imperfecțiunile, iar ele vor deveni invizibile pentru toți ceilalți. Când tu știi cine ești, și ceilalți te vor vedea prin ochii tăi!

Iubește-te!

O femeie senzuală îşi acceptă corpul aşa cum e el - ba mai mult, se simte minunat în pielea ei! Atunci când eşti mulţumită cu tine, te vei simţi mult mai relaxată, dar şi cu adevărat frumoasă. Aşa că, învaţă să te iubeşti cu bunele şi cu mai puțin bunele tale. Imperfection is beauty, spunea diva Marilyn Monroe...

Senzualitatea este starea generală care te învăluie și pe care o emani, involuntar, prin toți porii, atunci când ai încredere în tine. Iar pielea ta este primul tău contact cu lumea exterioară. Așa că ai grijă de ea, răsfaț-o cu uleiuri delicate și loțiuni mătăsoase, iar ea va fi pregătită pentru atingeri pline de iubire. Celebrează minunile de zi cu zi experimentând senzația unică a unei mângâieri catifelate pe piele!

 

Produse recomandate
Comments