Feng shui pentru dormitor

Feng shui pentru dormitor

25 octombrie 2018 Timp estimativ: ~2 min.

Feng shui pentru dormitor

Fără electronice aici!

 

Nu au ce căuta în dormitor televizorul, calculatorul și nici un alt astfel de element perturbator de bună energie. Dacă totuși fără televizor nu se poate, pentru că ne-am obișnuit să aruncăm un ochi pe ecran înainte de culcare, acesta e bine să fie scos din priză și acoperit cu o husă de pânză pe timpul nopții. În niciun caz nu este indicat să adormim cu televizorul aprins, chiar dacă dispune de funcția de stingere automată. A doua zi ne vom trezi morocănoși și fără vlagă și vom ști de ce! Se vor scoate din priză, peste noapte, și computerul, radioul și orice alt obiect electronic amplasat în dormitor.

 

Fotografii cu energie bună

 

Păstrarea tablourilor și fotografiilor de familie în dormitor este o idee minunată atâta vreme cât cei surprinși în ele mai sunt prezenți în viața noastră și... în viață, în general. Deci nu dormitorul este locul, pentru firile nostalgice, în care e bine să pastrezi poze cu oameni dragi plecați din această lume sau cu oameni de care ne-am despărțit - cum sunt foștii soți/iubiți, de exemplu. Cuplurile e bine să aibă în dormitor o poză în care să apară împreună, fotografiați în întregime, adică nu doar bust sau cu picioarele „tăiate“. Din produsele Sabon, pentru afișarea cu stil a unei fotografii de suflet, recomandăm superba ramă foto decorativă , cu model vintage, romantic. Poate fi și un excelent cadou de nuntă sau de aniversare!

 

Lumina – puternică ziua, suavă seara

 

Pe timp de zi, dormitorul cere multă lumină de la soare. Energia solară e benefică nu doar sănătății, ci și stării de bine, în general. Spre seară, mai ales în momentele romantice, lumina de lumânare e de preferat celei electrice, întrucât induce senzația de calm și relaxare după o zi aglomerată. 

 

Feng shui pentru dormitor

Comments