Întocmește cu metodă lista de cumpărături de Crăciun!

Întocmește cu metodă lista de cumpărături de Crăciun!

3 decembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Niciodată nu este prea devreme pentru lista de cadouri de Crăciun, mai ales că în această perioadă câștigă tot mai mult teren cumpărăturile online și nu este foarte indicat să lăsăm totul pe ultima sută de metri.

Așadar, să nu riscăm să așteptăm curierii în Ajun, mai bine să comandăm din timp! Dar ce să alegem? De unde știm că selectăm din multitudinea de produse exact pe cel dorit de sora, mama, fratele sau colega de birou? Cine spune că este ușor să faci cadouri e cu siguranță specialist în domeniu sau Moș Crăciun însuși!

Am putea începe cu o listă în care să trecem numele tuturor celor pe care vrem să-i surprindem cu un dar de pus sub bradul împodobit. Astfel, nu omitem pe nimeni și avem timp să ne gândim la fiecare în parte ce și-ar putea dori, așa încât darul să fie unul nu doar frumos, ci și util persoanei respective.

Pe măsură ce ne vin idei, le putem trece în dreptul fiecarei persoane, chiar mai multe variante, urmând să alegem la final cadoul câștigător.

O idee bună este să încercăm să iscodim prietenii și familia în legătură cu visele și dorințele lor. Iar dacă purtăm discuții pe această temă cu ceva mai mult timp înainte de Crăciun, cu siguranță nu riscăm să stricăm surpriza!

Dacă preferi un cadou cu valoare sentimentală, care să conțină un mesaj pentru destinatar și să nu fie doar un obiect, poate că întrebările „Ce vreau de fapt să transmit acestei persoane?” și apoi „Ce aș putea să-i ofer astfel încât sa transmit acest mesaj?” te pot ajuta în alegerea cadoului perfect.

Dacă nu îți place aglomerația din magazine și eviți mall-urile, mai ales în prag de sărbători, ai opțiunea de shopping online. Dar ia-ți suficient timp pentru asta, comenzile pot întârzia în acestă perioadă extrem de aglomerată!

Dacă vrei să oferi cadouri handmade, ia în calcul că acestea necesită ceva timp pentru a fi confecționate, așa că încearcă să le comanzi din timp. Chiar și dacă vorbim despre cozonaci, torturi sau prăjituri personalizate, aranjamente florale sau haine cu mesaje special alese de tine. Încearcă pe cât posibil să iei legătura cu producătorul cu câteva săptămâni înainte!

Cosmeticele sunt întotdeauna cadoul cu care mergi la sigur și ideea salvatoare atunci când ești în pană de timp! Iar brandurile se întrec acum în a crea aranjamente festive fabuloase și seturi-cadou prețioase ce aduc bucurie atât doamnelor stilate, cât și domnilor pretențioși.

 

Întocmește cu metodă lista de cumpărături de Crăciun!
Comments