E timpul pentru SPA la tine acasă cu un scrub MINUNAT!

E timpul pentru SPA la tine acasă cu un scrub MINUNAT!

5 mai 2022 Timp estimativ: ~2 min.

E timpul pentru SPA la tine acasă cu un scrub MINUNAT!

Exfolierea poate diferenţa între o piele fină şi netedă şi lipsită de strălucire. Iar dacă faci din exfoliere un adevărat eveniment SPA, răsfățul e și el garantat!

Exfolierea e departe de a fi un moft sau un pas inutil în rutina de îngrijire a pielii. Multe persoane asociază exfolierea cu o vizită ocazională la o clinică de înfrumusețare sau SPA, însă de ce nu am aduce SPA-ul la noi acasă?

Scrubul nu este necesar doar pentru catifelare, ci şi pentru că el pregăteşte pielea pentru tratamentele ulterioare. O piele curată, lipsită de impurități, fără pori blocați și celule moarte, absoarbe mult mai eficient nutrienții din seruri și creme. 

De ce să exfoliem pielea

Particulele abrazive din scruburi exfoliază pielea şi contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei la nivelul pielii, efect care ajută, de exemplu, în lupta cu celulita.

Scrubul poate avea și rol hidratant, dacă produsul conține uleiuri botanice prețioase care revitalizează pielea şi îi menţin strălucirea şi catifelarea.

Granulele de sare de la Martea Moartă din scrub îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată.

Important de reținut: scrubul pentru corp nu se folosește pentru față pentru că poate fi mult prea agresiv, iar cel pentru ten are șansa să fie ineficient pe pielea corpului din cauza particulelor mult prea fine.

Cum folosim scrubul

Scrubul este recomandat pentru orice tip de piele, mai ales pentru cea uscată, însă, atenție, nu aplica pe pielea cu răni, pentru că întâlnirea dintre o rană deschisă și sare nu este foarte plăcută! Insistă întotdeauna pe zona coatelor, a genunchilor, călcâielor și cuticulelor pentru că aici pielea are tendința să se usuce excesiv.

Este indicat să folosești înainte de exfoliere gel de duș sau săpun și nu după aceea, pentru că îndepărtezi uleiurile prețioase de pe piele și o privezi, astfel, de o hidratare suplimentară și un parfum senzațional, care te va face să te simți ca o divă și în pijama!

Dacă nu ai un scrub special pentru picioare, îl poți folosi cu succes pe cel pentru corp, este de asemenea foarte eficient!

După exfolierea pielii, aplică un unt pentru corp sau o loțiune hidratantă lejeră pentru un efect satinat desăvârșit! Pentru a te bucura de parfumul scrubului mai mult timp, poți alege să completezi ritualul cu o cremă de corp din aceeași gamă aromată!

 

Produse recomandate
Comments