Atenție! Vă informăm că în perioada sărbătorilor legale prima zi de expediere a coletelor este 7 mai. Mulțumim pentru înțelegere!
Îngrijire și răsfăț pentru cele mai fine mâini dimineața

Îngrijire și răsfăț pentru cele mai fine mâini dimineața

26 octombrie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Îngrijire și răsfăț pentru cele mai fine mâini dimineața

Mâinile au nevoie întotdeauna de îngrijire, dar uneori uităm de ele seara. La fel ca și în cazul tenului, peste noapte produsele dedicate acționează intens, regenerând și protejând pielea.

Mâinile sunt mult mai expuse decât restul corpului razelor soarelui, chimicalelor din produsele de curățenie, apei dure sau săpunurilor care usucă pielea. Crema de mâini folosită peste zi reușește să redea acestei zone delicate catifelarea și hidratarea, dar uneori este nevoie de un extra răsfăț. Seara este momentul ideal pentru aplicarea unor produse de îngrijire care să acționeze peste noapte. 

Un pic de exfoliere

Un prim pas pentru mâini catifelate și piele întinerită este exfolierea! Folosește un scrub delicat, care nu agresează pielea, ci doar îndepărtează celulele moarte. Dacă nu ai un exfoliant special pentru mâini, este foarte bun și scrubul pentru corp cu sare de la Martea Moartă și uleiuri hrănitoare, care lasă pielea fină ca mătasea.

Este acum momentul perfect pentru o mască specială pentru mâini care să conțină, de preferință, glicerină, uleiuri și unturi din fructe ce acționează peste noapte și au efect regenerant.

Un pic de unt hrănitor

În zilele în care nu aplici masca pentru mâini, folosește o cremă intens hidratantă sau chiar un unt pentru mâini care hrăneşte profund pielea, oferindu-i un nivel înalt de hidratare şi catifelare. Pentru că ne spălăm de zeci de ori pe zi pe mâini, ar fi minunat să avem tot timpul o cremă de mâini pe birou sau în geantă. Există variante mini de creme de mâini, așa încât să poată fi transportate și mai ușor, fără să ocupe mult spațiu.

Un pic de atenție pentru cuticule

Nu uita de cuticule, pentru că aspectul lor este cheia unei manichiuri perfecte, iar o cremă obișnuită de mâini nu reușește întotdeauna să le hidrateze ca la carte. Seara, răsfață-ți degetele cu un masaj delicat făcut cu ulei pentru unghii și cuticule - conține un amestec de uleiuri prețioase care hidratează intens, pe toată durata nopții..

 

 

Produse recomandate
Comments