Cea mai bună rutină de dimineață, când te așteaptă o zi grea

Cea mai bună rutină de dimineață, când te așteaptă o zi grea

28 septembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Cine se trezește de dimineață departe ajunge, spune un vechi proverb. Dar cine se trezește devreme și parcurge un ritual de energizare a tenului și a spiritului va avea cu siguranță o zi fructuoasă!

Oferă tenului prospețime și energie

Rutina de îngrijire a tenului la primele ore ale zilei este la fel de importantă precum cea de seară și-ți asigură o mină bună întrega zi, oricât de încărcat ți-ar fi programul. Începe cu spălarea atentă a feței cu un produs de curățare care să revigoreze pielea, păstrându-i hidratarea și suplețea. Apoi exfoliază cu un scrub facial delicat care elimină celulele moarte și pregătește „terenul“ pentru ingredientele hrănitoare din serumurile de frumusețe și din crema hidratantă. 

Spune-ți lucruri frumoase, care să-ți dea încredere și curaj

Afirmațiile pozitive te ajută să îți începi ziua cu optimism și oferă pace și claritate până și celui mai anxios spirit. Astfel, nu ieși din casă până nu rostești câteva afirmații care îți vor schimba radical starea de spirit: „Am tot ce îmi trebuie pentru a face din ziua de astăzi cea mai bună zi a vieții mele; am cunoștințele necesare pentru a lua cele mai bune decizii; astăzi va fi una dintre cele mai bune zile ale vieții mele; sunt puternică și accept cu bucurie orice provocare; Universul are un plan minunat pentru mine!”

Un duș energizant e binevenit

Dacă tot am vorbit despre afirmații, le poți spune în timpul dușului, câștigând astfel timp. Pe de altă parte, un ulei de duș - cu arome proaspete, poate citrice, îți răsfață toate simțurile și în mod sigur te ajută să începi ziua perfect!

Fă mișcare la prima oră!

Dacă nu ești o persoană matinală, ar fi ideal să devii, pentru a nu rata perioada din zi de la care organismul își poate lua cea mai generoasă porție de energie și vitalitate. Pune ceasul să sune un pic mai devreme și fă-ți timp pentru jogging, yoga, stretching sau pilates – în funcție de condiția ta fizică și de activitatea care simți că te bucură cu adevărat. Poati fi și zumba, dacă îți place să dansezi. 10 – 15 minute de mișcare matinală sunt excelente pentru un tonus fizic și psihic de excepție, în special când ai în față o zi aglomerată!

 

Cea mai bună rutină de dimineață, când te așteaptă o zi grea
Produse recomandate
Comments