Ritual de strălucire pentru noapte de revelion

Ritual de strălucire pentru noapte de revelion

27 decembrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Ritual de strălucire pentru noapte de revelion

Începe cu o saună facială relaxantă și purificatoare...

Baia de aburi ajută produsele îngrijire a pielii să pătrundă mai adânc în țesut. Prin urmare, ca prim pas în ritualul de pregătire a pielii pentru petrecerea de revelion, răsfață-ți tenul cu o saună facială. Purifică și detoxifică, iar pielea se va simți proaspătă și curată.

Pune la fiert o oală mică cu apă, adăugă 1- 2 linguri de sare de saună, acoperă-ți capul cu un prosop și ține fața deasupra apei aburinde. În doar zece minute, pielea ta se va simți purificată și strălucitoare, iar starea ta de spirit va fi una relaxată.


Exfolierea, al doile pas pentru un ten impecabil

Prin exfolierea blândă a pielii se îndepărtează stratul de celule moarte, pentru a dezvălui frumusețea unui ten nou și fin. Alege un scrub delicat pentru ten, cu sare de la Marea Moartă și granule naturale de jojoba, ce revigorează tenul, lăsând pielea curată, moale, suplă și echilibrată.


Hidratarea profund, secretul acelui glow care întoarce priviri!

După saună și exfoliere, pulverizează pe ten câțiva stropi de apă botanică ce conferă oferă pielii un plus de hidratare și o împrospătează. Aplică ulterior serul și crema hidratantă preferată, care pregătesc tenul pentru machiaj.

 

Un ser cu uleiuri botanice, mai cu seamă extract prețios de ulei esențial de trandafir de Damasc, oferă acel glow cu aspect sănătos tenului tern și obosit. 

Încheie ritualul cu un strat fin de cremă hidratantă cu ingrediente naturale și textură lejeră, care oferă pielii un aspect catifelat și mătăsos.

Pune o cantitate mică de cremă în palmă și amestec-o cu câteva picături de fond de ten lichid, pentru un finiș strălucitor!

Și nu uita: somnul este unul dintre principalii aliați ai frumuseții pielii, prin urmare este indicat să nu sari peste somnul de frumusețe în perioada sărbătorilor, în special înainte de revelion! 

 

Produse recomandate
Comments