Luptă împotriva punctelor negre cu măști cu nămol!

Luptă împotriva punctelor negre cu măști cu nămol!

17 mai 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Punctele negre sunt o bătaie de cap nu doar pentru adolescenți, dar măștile cu nămol de la Marea Moartă sar în ajutor pentru exfolierea tenului, deblocarea porilor și catifelarea pielii.

Ne dorim un ten neted, catifelat, fără impurități și pori dilatați, iar pentru asta avem nevoie de o rutină potrivită de îngrijire a pielii, cu produse adaptate nevoilor sale! Atunci când nu se întâmplă asta, pielea secretă sebum în exces sau se deshidratează, porii se blochează și, drept consecință a blocării foliculului de păr cu sebum și celule moarte, apar punctele negre și acneea.

Ca sfat, evită să folosești produse cosmetice cu alcool, pentru că irită tenul și îl predispun la dezechilibre ale producției de sebum, iar punctele negre abia le așteaptă ca să-și facă apariția.

Punctele negre apar din cauza înfundării foliculului de păr cu exces de sebum și celule moarte. De aceea, exfolierea este foarte importantă!

Exfolierea reprezintă, de fapt, o curățare în profunzime a porilor și se efectuează doar de 2-3 ori pe săptămână, nu zilnic, pentru că pielea se va usca excesiv și se va sensibiliza.

Măștile cu nămol de la Marea Moartă sunt deosebit de eficiente dacă îți dorești să scapi de punctele negre!

Cum aplici masca

Masca cu nămol de la Marea Moartă poate fi utilizată o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de nevoile pielii tale. Masca se aplică ușor cu ajutorul periei pentru mască, special concepută pentru o aplicare profesională, dar, atenție, se recomandă evitarea zonei ochilor, deoarece formula măștii este foarte concentrată în ingrediente active. Las-o să acționeze zece minute.

După îndepărtarea măștii cu apă călduță, poți calma și hidrata tenul cu ajutorul unei ape botanice, iar ulterior este recomandat să aplici o cremă hidratantă, pentru un răsfăț complet al tenului!

De ce nămol de la Marea Moartă?

Nămolul din Marea Moartă este un ingredient natural cu beneficii terapeutice unice, datorită conţinutului bogat în săruri şi graţie celor 21 de minerale din formula sa, precum sodiu, potasiu, magneziu şi calciu.

Toate aceste componente au proprietăţi de purificare profundă şi puterea de a absorbi şi elimina impurităţile şi sebumul în exces, pentru un ten proaspăt, curat şi uniform.

 

Luptă împotriva punctelor negre cu măști cu nămol!
Produse recomandate
Comments