Petrecere în doi

Petrecere în doi

22 decembrie 2020 Timp estimativ: ~2 min.

Distanțarea socială poate fi un bun pretext pentru a-ți petrece o seară de sărbătoare doar cu partenerul tău, pentru a uita de lume și pentru a reînvăța, dacă este necesar, să vă priviți în ochi.

Nu există un moment mai bun decât acesta pentru a transforma o seară festivă într-o întâlnire romantică. Ar putea fi chiar seara de Revelion. Nu aveți nevoie de decorațiuni somptuoase și mâncare scumpă, ci doar de camera de zi și de câteva elemente care să vă aducă împreună și să vă dezmorţească sentimentele. Iată trei idei pentru o întâlnire romantică, acasă:

 

Picnic pe covor
Vă cunoaşteţi din copilărie, dar ani scurși, problemele şi rutina vieții de zi cu zi au adormit copilul din voi? E timpul pentru joc şi surprize ce vă vor aminti de clipele în care fugeaţi de acasă şi vă sărutaţi pe ascuns. Scapă de masa din living şi organizează pe covor un picnic pentru tine şi iubitul tău. Pune pe jos o față de masă veselă, tacâmuri şi şerveţele colorate, şi toate pernuțele-decor pe care le ai prin casă. Îmbrăcaţi-vă cât mai comod şi tineresc şi adăugaţi amintirilor comune pe cea a unei seri de neuitat.
Mâncaţi ceva nepretențios, precum pizza sau sendvișuri, alune, fructe, ciocolată, ascultaţi: muzica anilor în care vă dădeaţi primele întâlniri, reînviaţi momente nostime din relaţia voastră, râdeţi din tot sufletul!

 

Randez-vous glamour
Dacă nici nu mai ţineţi minte de când n-aţi mai ieşit la un restaurant cu ştaif, cine-a zis că nu puteţi compune chiar la voi acasă atmosfera intimă şi elegantă a unui salon de lux? Cea mai bună față de masă şi cel mai elegant set tacâmuri vor fi, în seara asta, la dispoziţia voastră. Tu înveșmântează-te în cea mai șic rochie de seară, învăluie-te în cel mai seducător parfum, iar lui pregăteşte-i cel mai bun costum. Secretul acestei seri e să uitaţi unde vă aflaţi şi să redescoperiţi farmecul omului drag. Delectați-vă cu tartine cu somon, bomboane cu lichior, şampanie, ascultați melodia „voastră“ sau cea pe care aţi valsat la nuntă și, în îmbrățișarea unui dans, șoptiți-vă dulce la ureche.

 

Evadare tandră
Aveţi mai mereu casa plină de rude, prieteni, vecini? Viaţa voastră erotică e o luptă cu obstacole care, odată îndepărtate, va lasă sleiţi de puteri şi cu romantismul ofilit? E limpede atunci că aveţi nevoie de sărutări, de mângâieri, de dragoste pe săturate. Iar pentru a evita rutina serilor cu amor făcut în grabă, e musai să puneţi la cale un decor deosebit: lenjerie intimă seducătoare, lumânări parfumate, aşternuturi mătăsoase. Beţi vin roşu, cel mai bun în a trezi simţurile, asculați melodii romantice și, într-un final, atingerile diafane şi săruturile nesfârşite vor ţine locul celor mai inspirate cuvinte.

 

Petrecere în doi
Comments