Spune adio pielii „de căpșună“ de pe gambe!

Spune adio pielii „de căpșună“ de pe gambe!

6 aprilie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

Spune adio pielii „de căpșună“ de pe gambe!

Pielea uscată, aspră și uneori solzoasă de pe picioare are multiple cauze, de la anumite afecțiuni nedetectate până la folosirea unor cosmetice nepotrivite. Exfolierea este una dintre soluții!

În sezonul rece, pielea picioarelor poate deveni aspră la atingere și inestetică, un aspect solzos, crăpat sau ridat, însoțit de exfoliere spontană. Pentru a ajuta pielea să piardă celulele moarte, folosește un scrub, cel puțin o dată pe săptămână.

Scrubul este minunat și dacă te confrunți cu „pielea de căpșună“ pe picioare, adică mici umflături roșiatice la nivelul fiecărui folicul de păr. Această afecțiune poate face ca textura epidermei să devină aspră și neuniformă. Acești pori, numiți și comedoane deschise, pot conține un amestec de bacterii, ulei și celule moarte ale pielii și au aspectul semințelor de căpșune.

Problema poate fi provocată de numeroase situații, de la pori dilatați și keratoză pilară la foliculită sau iritație după ras, iar exfolierea poate fi una dintre soluții.

Exfoliază delicat

Chiar dacă pielea de pe picioare nu este la fel de delicată precum cea a feței, masează cât mai ușor scrubul, nu apăsa și nu freca pielea. Optează pentru un scrub revitalizant, cu cristale de mentol și granule exfoliante de piatră ponce ce ajută pielea aspră să redevină fină. Picioarele tale se vor simți pe dată revigorate și împrospătate, gata de pașii de primăvară!

Hidratează profund

Răsfăță-ți pielea și picioarele cu un masaj generos cu o cremă pentru picioare cu textură bogată ce se contopește cu pielea. Plăcut parfumată și îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale dulci, această cremă îți va lăsa picioarele suple și tălpile catifelate.

La final, răsfață pielea picioarelor cu un mist răcoritor cu o formulă 100% naturală, ce oferă o senzație inegalabilă de prospețime și un efect reconfortant ce-l pune pe picioare și pe cel mai obosit drumeț!

Sfat! Hidratează pielea și din interior, pentru că atunci când organismul este hidratat corespunzător, pielea își păstează elasticitatea și vei scăpa de senzația neplacută de mâncărime de pe gambe. O dietă care conține antioxdanți te va ajuta să-ți păstrezi pielea în cea mai bună formă!

 

Produse recomandate
Comments