Păstrează vibrația verii!

Păstrează vibrația verii!

3 septembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Cei care iubesc vara, soarele, marea și limonada pe plajă nu sunt foarte încântați că toamna își intră încet, încet în drepturi. Totuși, am putea prelungi încă puțin energia verii, prin câteva gesturi simple!

Glumind, am putea spune că putem păstra vara în suflet dacă nu verificăm calendarul sau ne cumpărăm bilet de avion spre țările calde! Temperaturile de afară, ce încep să scadă de la o zi la alta, ne trezesc însă la realitate și maiourile sunt înlocuite cu hanorace.

Dar ce-ar fi dacă am păstra imprimeurile vesele pe care le purtăm toată vara și pentru hainele de toamnă-iarnă? De regulă, în colecțiile pentru sezonul rece ale magazinelor regăsim preponderent maro, gri sau negru. Ca și când ne-am ghida după o lege nescrisă a hainelor de iarnă cărora le este interzis să fie roz, orange sau turcoaz!

De ce doar vara se cade să purtăm rochii, fuste și tricouri vesele, în culori vibrante și imprimeuri haioase, iar toamna le înlocuim cu marouri sobre și griuri plictisitoare?

Tocmai că nu trebuie! Iar pentru a prelungi vibrația verii, o variantă minunată ar fi și păstrarea în garderobă a culorilor care ne-au bucurat în ultimele trei luni.

Toamna nu înseamnă hibernare

Avem tendința să asociem vara cu călătoriile, vacanța, zilele fără griji, drumețiile și diminețile la malul mării. Însă de ce n-am face același lucru și în septembrie? Este o lună cu temperaturi plăcute, perfecte pentru drumeții la munte și cafea băută la malul mării, plimbări lungi pe faleză sau vizitarea unui oraș lăsat lista de așteptare pentru... alte veri.

Putem prelungi sentimentul de libertate și relaxare pe care ni-l oferă vara și în prima lună de toamnă prin escapade de weekend. Chiar și două zile petrecute la mare fac ca dorul până la vara viitoare să fie mai ușor de suportat!

Unele destinații turistice sunt chiar mai confortabil de vizitat când căldura se domolește, iar cei cărora soarele nu le este cel mai bun prieten se pot bucura de aerosoli și terapie cu sunetul valurilor la început de toamnă.

În serile răcoroase de toamnă poți aprinde o lumânare parfumată sau relaxează-te într-o baie cu săruri de la Marea Moartă, și vei vedea că toamna nu este nici ea atât de neplăcută!

Sau – și această soluție ți s-ar putea părea cea mai bună! - pune la cale o escapadă într-o țară caldă, din care vara nu pleacă niciodată, și fă bagajele!

 

Păstrează vibrația verii!
Produse recomandate
Comments