Summer Sale - alege isteț produse durabile la prețuri imbatabile!

Summer Sale - alege isteț produse durabile la prețuri imbatabile!

26 august 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Summer Sale - alege isteț produse durabile la prețuri imbatabile!

În perioada reducerilor suntem tentați să cumpărăm mai mult decât este nevoie, iar mai apoi constatăm că dulapul este plin de haine cărora nu le vine niciodată rândul și de produse care nu ne satisfac...

Shopping-ul compulsiv este, da, acea activitate care ne determină să cumpărăm tot, fie că ne place sau ne trebuie, fie că nu, doar pentru că este la reduceri. Prețul acela semnalat cu roșu pe etichetele hainelor poate fi o adevărată capcană pentru portofel!

Dacă tot îți dorești să profiți de perioada reducerilor de vară, poți apela la câteva trucuri ajutătoare. Astfel:

Alege întotdeauna produsul în varianta cea mai mare pentru că are cel mai bun raport cantitate-preț.

Testează produse noi. Profită de prețurile reduse și încearcă și altfel de cosmetice, farduri, parfumuri, obiecte vestimentare sau de decor. Ieși un pic din zona ta de confort și alege haine (dacă sunt la un preț foarte bun) altfel decât ai în dulap. Spre exemplu, dacă n-ai purtat niciodată jeanși cu talie înaltă sau rochie de lungime medie sau pantaloni scurți, fă o încercare și vezi cum te simți în aceste haine. 

Cumpără cadouri din timp. Reducerile de vară sunt o ocazie bună să bifezi câteva cadouri pentru sărbătoriții perioadei următoare. Nimeni nu va zice nu unui set elegant de cosmetice de bună calitate!

Atenție la termenul de valabilitate! Dacă tot ai găsit produse la prețuri bune și vrei să-ți faci stoc, precum produse de curățenie, verifică termenul de valabilitate și alege-le pe cele care expiră cel mai târziu.

Și vacanța o poți plănui din timp, dacă ai găsit oferte la prețuri tentante! Verifică propunerile agențiilor, fă o comparație și vezi care îți oferă cea mai bună variantă.

Indiferent de preț, cumpără doar produse care îți plac cu adevărat! Deși poți fi tentată să pui în coș toate hainele la preț redus, în ideea că poate, vreodată, le va veni rândul în garderoba ta, poate ar fi mai bine să te gândești dacă îți place cu adevărat un lucru sau cumperi doar pentru că este mai ieftin. Dacă ai haine care așteaptă de mult în dulap, cu eticheta pe ele, să fie îmbrăcate, ele sunt dovada clară că au fost alese doar de dragul prețului. Dacă aduni toate aceste prețuri reduse ale hainelor nepurtate, vei vedea că suma cheltuită nu este deloc de neglijat – investește, așadar, în lucruri care îți aduc o reală bucurie, dincolo de cifra tentantă de pe etichetă.

 

Produse recomandate
Comments