Păstrează vibrația verii în rutina ta de septembrie

Păstrează vibrația verii în rutina ta de septembrie

6 septembrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Păstrează vibrația verii în rutina ta de septembrie

A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva, mai ales că-i este tare dor de vară! Dacă și tu simți așa, hai să păstrăm vara în noi și-n ritualul nostru de beauty măcar până la prima ninsoare!

La ce te gândești atunci când spui „vară“? Haine colorate, piele ciocolatie, manichiură în culori trăsnite, coafuri naturale și păr cu aspect umed, ca abia ieșit din apa mării...

Toamna nu prea ne bucurăm, teoretic cel puțin, de toate acestea, dar cine ni le interzice, până la urmă? Exact: nimeni!

Iată, așadar câteva trucuri la care poți apela dacă vrei să păstrezi cât mai mult vara în sufletul, dar și pe chipul tău:

Poartă haine colorate

Temperaturile scad, ce-i drept, nu mai putem purta așa des fustițe fluide și bustiere colorate, dar putem menține, măcar, culorile și le putem transfera la pulovere, hanorace sau sacouri călduroase. Nu este o regulă ca vara să purtăm negru, maro sau gri și, din fericire, colecțiile acestei toamne chiar se anunță pline de culoare!

Folosește spray pentru păr cu apă de mare

Dacă adori felul în care arată părul tău vara, pe plajă, uscat natural și „tratat” o zi întreagă cu apă de mare, să știi că poți recrea acest look și acasă. Există spray-uri și loțiuni speciale pentru păr care conferă părului aspect de... după plajă. Acestea chiar conțin sare de mare și arome marine care te vor teleporta în mijlocul valurilor.

„Trădează“ soarele cu autobronzantul 

Dacă iubești pielea bronzată și soarele de toamnă nu mai are puterea să-ți ofere această bucurie, autobronzantul face minuni! Folosind un produs potrivit, cât ai clipi poți arăta ca abia întoarsă dintr-o vacanță exotică!

Menține strălucirea verii pe chipul tău

Toamna este anotimpul perfect pentru exfolierea tenului fără riscul de a rămâne cu pete pigmentare. Este un plus, așadar, al acestui sezon. Prin exfoliere şi eliminarea delicată a impurităţilor şi a celulelor moarte, pielea rămâne impecabil de curată, stimulată şi purificată, tenul devine luminos şi plin de prospeţime. 

Odată porii eliberați de impurități, poți spăla tenul cu un ulei demachiant care înlătură excesul de sebum, hrăneşte pielea şi echilibrează tenul cu tendinţe de îngrăşare. Garantat, tenul va căpăta acel healthy glow de care ne bucurăm după o zi de plajă.

 

Produse recomandate
Comments