Trucuri mari pentru miniproduse de luat în călătorii
mini produse

Trucuri mari pentru miniproduse de luat în călătorii

31 mai 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Produsele travel size te ajută  să cheltuiești mai puțin bani pe bagajele de vacanță și-ți asigură confortul de acasă. Dar ce miniaturi alegi să iei cu tine? Și câte?

 

Dacă nu vrei să înlocuiești cosmeticele preferate cu produsele puse la dispoziție în baia din camera de hotel, produse pe care pielea ta probabil nu le cunoaște, alege să iei cu tine în bagaj varianta lor travel size

Gelul de duș, crema de corp și cea de mâini, parfumul, șampoanele și chiar fardurile au și variante de călătorie ce nu ocupă mult spațiu în troler sau rucsac. În plus, sunt adorabile, ușor de folosit și știi deja că nu vei da greș cu ele dacă alegi branduri pe care le folosești în rutina ta de acasă.

Înainte de a alege miniaturile pentru vacanță, iată câteva trucuri pentru a-ți optimiza alegerea din punct de vedere cantitativ și al diversității!

 

Adaptează cantitatea rutinei tale obișnuite

De obicei te speli pe cap de două ori pe săptămână? Așa vei proceda cel mai probabil și în vacanță, deci două mini-șampoane sunt suficiente. Hai, pune trei, că poate din cauza căldurii te vei spăla mai des! Ideea e să iei cu tine câte miniaturi vei consuma. Astfel vei face loc în bagaj pentru suveniruri!

 

Alege produse deja testate pe pielea ta

Cel mai bine e să nu faci experimente în vacanță și să iei cu tine produsele potrivite ție, care au trecut deja testul timpului, despre care știi sigur că nu-ți irită pielea sau scalpul. În vacanță, pielea e oricum mult mai expusă factorilor agresiv precum soare, vânt, apa sărată a mării sau clorul din piscine și necesită un plus de atenție, hidratare  și răsfăț.

 

Creează mini-rutine complete

Produsele travel size trebuie să recreeze în miniatură rutina ta de frumusețe de acasă. Cum ar fi, de exemplu, ritualul corporal în trei pași. Și la mii de kilometri distanță, oferă-i pielii tale tratamentul cu care e obișnuită: curățare cu un ulei de duș, exfoliere delicată cu scrubul de corp  și hidratare intensă cu loțiunea ta de corp preferată . Doar că acum îți sunt alături în variantele lor mini!

Pe lângă produsele de îngrijire clasice: șampon, balsam, ulei de duș, cremă de corp, cremă de mâini etc, completează setul de miniaturi cu un gel dezinfectant, util mai ales pe drum, și cu parfumul tău de suflet în varianta de ambalaj pentru călătorii.

Travel smart, travel light!

 

 

Produse recomandate
Comments