Eşti mai frumoasă când vezi viaţa în roz!

Eşti mai frumoasă când vezi viaţa în roz!

1 mai 2020 Timp estimativ: ~2 min.

„Fericirea are chipul tău“ e titlul unui vechi cântec și nimic nu e mai adevărat! Suntem mai frumoase când alegem să vedem partea plină a paharului, iar optimismul ne face să strălucim!

Optimismul vine din interior, din încrederea de nezdruncinat că lucrurile vor merge spre bine. Speranța nu înseamnă certitudinea delirantă că totul va fi minunat tot timpul, ci e mai degrabă, parafrazându-l pe Oscar Wilde, credința că și aflat în cel mai adânc întuneric, soluția e să privești către stele.
Dacă ne concentrăm pe adăugarea măcar a unui strop de optimism în viața noastră, avantajele se vor evidenția pe multe planuri și vom observa cum optimismul ne poate face să arătăm mai bine.

 

Optimism pe pielea ta
Mai multe studii au demonstrat că există o legătură între optimism și reducerea stresului. Știm, de asemenea, că scăderea nivelului de stres aduce beneficii tuturor organelor, inclusiv pielii. De asemenea, mai puțin stres înseamnă un proces de îmbătrânire mai lent. Vei arăta mai tânără, mai vibrantă, mai radioasă și mai sănătoasă alegând să privești lumea prin ochelari roz. Pe de altă parte, dacă ai grijă de tine, de pielea ta, dacă îți oferi mici momente de răsfăț în fiecare zi, starea ta de spirit se va schimba în bine și vei observa că privești spre viitor cu mai multă speranță.

 

Frumusețe din interior
Sănătatea minții și sufletului este îmbunătățită mult de optimism și are, de asemenea, un uriaș impact asupra frumuseții tale. Dacă alegei să-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor bune pe care viața ți le oferă, asta se va vedea atât pe pielea ta, cât și în felul în care te percep fizic cei din jur. Dacă îți asumi cu adevărat și cu încredere cine ești și ce vrei, totul despre tine va radia frumusețe. E acea scânteie de magie care-ți oferă mai mult decât ar reuși orice produs cosmetic!

 

Concentrează-te pe ce poți controla
Dincolo de frumusețe, optimismul îți poate oferi o viață mai bogată, mai împlinită. Există atât de multe situații pe care nu le putem controla, în special în aceste momente dificile pe care le trăim, dar dacă alegem să răspundem lucrurilor pe care nu le putem controla făcând tot ce ține de noi și cultivând credința sinceră că totul merge spre bine, frumusețea noastră exterioară va avea și ea numai de câștigat.

 

Eşti mai frumoasă când vezi viaţa în roz!
Comments