Trenduri de beauty&style pentru luna decembrie

Trenduri de beauty&style pentru luna decembrie

6 decembrie 2022 Timp estimativ: ~2 min.

Trenduri de beauty&style pentru luna decembrie

În luna petrecerilor în familie sau cu prietenii consultăm tendințele în modă, trendurile în machiaj și coafură și ne pregătim picioarele pentru noaptea magică de distracție, la trecerea dintre ani.

Și în acest an, buzele bine puse în valoare sunt în tendințe și probabil că rujul de culoarea mantiei lui Moș Crăciun nu va ieși niciodată din modă! Fie că vorbim despre masa de Crăciun sau petrecerea de Revelion, nu uita de rujul roșu-aprins, un must have în această iarnă!

Tușul face și el echipă perfectă cu buzele intens conturate, iar unul dintre machiajele în vogă este „cat eye”, pe care îl poți crea cu ajutorul tușului sau creionului pentru ochi. Noutatea este aceea că nu trebuie să alegi neapărat clasicul negru, ci poți merge pe albastru închis, argintiu, auriu sau antracit. Iar peste dunga eyeliner-ului poți adăuga glitter, pentru un plus de farmec în noaptea de Revelion. 

Nici fardul strălucitor nu va ieși prea repede din tendințe și, mai mult decât atât, își va menține locul în topul preferințelor femeilor din întreaga lume. 

Culori și coafuri îndrăznețe

În timp ce coafurile din acest an s-au concentrat pe tunsori simple și culori naturale, coafurile care se vor purta 2023 și pe care le poți adopta încă de luna asta aduc un plus de îndrăzneală și noutate. Bretonul lung, lateral, este considerat chiar un trend de referință atât pentru 2022, cât și pentru anul viitor.

Deoarece culoarea anului următor este digital lavanda, revin la modă culorile aprinse, dar și cele contrastante. Balayage-ul în tehnica Mounir rămâne o alegere la modă.

În ceea ce privește ținuta de Revelion, dar și cea pentru cina de Crăciun, află că cele mai cautate modele de rochii pentru acest sezon sunt rochiile realizate din paiete, urmate de cele din catifea.

Îngrijirea, cheia unui look perfect

Indiferent de rochia aleasă, coafură sau machiaj, cheia unui look perfect este îngrijrea pielii, așa că acordă o atenție deosebită ritualului tău de răsfăț și relaxare!

Înaintea unui eveniment important, rezervă-ți cel puțin o oră în care să faci o saună facială cu aburi și săruri de la Marea Moartă, pentru a-ți purifica și detoxifica tenul. Baia de aburi ajută produsele îngrijire a pielii să pătrundă mai adânc în țesut.

Continuă cu o baie de răsfăț în care să adaugi un bulgăre efervescent și nu uita de exfoliere. Îți va lăsa pielea incredibil de mătăsoasă și suplă!

Odată îndepărtate celulele moarte și impuritățile, pielea este pregătită pentru loțiunea de corp, respectiv serul de față, pentru o strălucire de durată, și crema hidratantă, care va pregăti perfect tenul pentru un machiaj impecabil ce va rezista până în zorii zilei.

La final, câteva pufuri din parfumul preferat și ești gata să strălucești!

 

Produse recomandate
Comments