Zodiac de frumusețe – produsul de îngrijire perfect pentru zodia ta!

Zodiac de frumusețe – produsul de îngrijire perfect pentru zodia ta!

4 aprilie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

zodiacul produselor

Una dintre cele mai bune tehnici de relaxare este cititul, iar noi te invităm să te faci comodă și să afli ce produse de îngrijre pentru ten, corp și suflet se potrivesc zodiei tale!

 

Venus, planeta frumuseții și a iubirii, inclusiv a iubirii de sine, nu este retrogradă în 2024, deci nu ai niciun motiv să stai departe de transformări, schimbări și experimente cu aspectul tău fizic. Orice zodie ai fi, oferă-ți libertatea de a explora noi tendințe și de a introduce produse noi în ritualul tău de frumusețe.

Noi îți propunem un horoscop 2024 mai atipic, prin care să descoperi ce tendință de beauty îți propun astrele în funcție de personalitatea ta.


Berbec

Element: Foc, Planeta guvernantă: Marte

2024 este setat să fie un an transformator pentru eforturile tale profesionale și creative. Acceptă provocările carierei cu ochi mereu curioși și limpezi și încearcă un nou produs împotriva ochilor obosiți, pungilor și cearcănelor: Balsamul pentru ochi cu trandafir , noutate absolută la Sabon!


Taur

Element: Pământ, Planetă guvernantă: Venus

Anul acesta te așteaptă ceva neașteptat! Cu surprize imprevizibile ce-ți vor provoca natura înclinată spre stabilitate, avantajul este că planeta ta conducătoare, Venus, nu intră în retrograd. Nu te teme de necunoscut, dar bazează-te pe ceva de încredere. În cazul acesta, pe un produs care a trecut testul timpului, dar care vine cu design nou și formulă îmbunătățită: noul scrub de corp!


Gemeni

Element: Aer, Planetă guvernantă: Mercur

2024 promite să fie oricum în afară plictisitor – este un an al schimbărilor în viața ta profesională și amoroasă! Potrivește acea energie cu o vestimentație trendy, bijuterii strălucitoare și un machiaj care să te scoată din mulțime. Dar pentru asta ai nevoie de un ten îngrijit dimineața și seara cu o cremă hidratantă premium !

 


Rac

Element: apă, Planetă guvernantă: Lună

Toate lucrurile bune îi așteaptă pe Raci anul acesta! De la prietenii la viața amoroasă, toate aspectele vieții tale se vor descurca excelent, în special viața profesională. Pregătește-te să strălucești în lumina reflectoarelor prin amabilitatea celui mai senzual, luminos și hidratant ulei de buze !


Leu

Element: Foc, Planeta guvernantă: Soare

2024 este, pentru Lei, despre îngrijirea de sine. Concentrează-te pe bunăstarea personală și hrănește-ți sufletul pe măsură ce viața profesională și de cuplu se transformă. Aplicarea unei măști pentru ten este o modalitate sigură de a te relaxa, iar masca 3 în 1 cu nămol de la Marea Moartă îți va oferi o adevărată experiență spa acasă!


Fecioară

Element: Pământ, Planetă guvernantă: Mercur

Anul a început pentru Fecioare cu Pluto care s-a mutat în casa a șasea a sănătății. Altfel spus, Fecioară dragă, acum este momentul să-ți reînnoiești rutina de frumusețe și wellness! Experimentează o tunsoare la modă (bretonul a revenit în tendințe!) sau încearcă un produs inovator precum serul de față organic cu trandafir de Damasc, va face minuni pentru pielea ta!


Balanță

Element: Aer; Planeta guvernantă: Venus

Pentru Balanțe este un moment favorabil pentru a-și schimba lookul. Și nu vorbim despre mici schimbări, ci dspre transformări radicale, iar părul este cel mereu dispus să accepte provocări de look, însă doar dacă arată impecabil! Îngrijește-l cu gama noastră pentru păr, din care îți recomandăm în special tratamentul pentru noapte !


Scorpion

Element: apă, planete guvernante: Marte și Pluto

Cele două planete conducătoare ale tale – Marte și Pluto – trec anul acesta în retrograd. Încetinește și tu ritmul și concentrează-te pe propria persoană, conexiunea cu mediul, relaxare și wellness, pentru a reduce stresul și a evita epuizarea. Alege pentru fiecare cameră din casa ta un difuzor de aromă cu parfumuri naturale și folosește aromaterapia pentru a alunga stresul și a-ți calma mintea și corpul.


Săgetător

Element: Foc, Planeta guvernantă: Jupiter

Anul acesta, planeta care te guvernează, Jupiter, intră în mișcare retrogradă. Răsfață-te deci cu un ritual wellness de lux și concentrează-te pe starea ta de bine. Ritualul de îngrijire corporală  de la Sabon este tot ce ai nevoie. 2024 este, de asemenea, anul în care poți experimenta – evită zona de confort și îndrăznește mai mult în alegerile tale de frumusețe.


Capricorn

Element: Pământ, Planetă guvernantă: Saturn

Anul acesta este pentru tine despre găsirea unui echilibru între viața personală și cea profesională. Navighezi printre toate provocările și oportunitățile cu rezistență și determinare, iar acasă vrei să ai totul la îndemână, în special produsele de îngrijire a tenului și preferata ta în momentele în care ai nevoie de un strop de prospețime și revigorare!


Vărsător

Element: Aer, Planetă guvernantă: Uranus

Planeta ta guvernantă, Uranus, retrogradează de două ori. Asta înseamnă că e momentul să echilibrezi toate aspectele vieții tale și să-ți concentrezi atenția pe creșterea interioară. Ai multe conversații cu tine însăți de purtat și multe drumuri de făcut, iar o cremă de picioare bogată, cu unt de shea și ulei de migdale dulci este binevenită pentru răsfățul de seară. 


Pești

Element: apă, Planetă guvernantă: Neptun

Noul an se concentrează pe relația ta de suflet și te încurajează să-ți explorezi latura iubitoare și pasională. Cu atat de mult romantism în aer, îți sugerăm să strălucești, iar un ten luminos este un ten curățat și hrănit în profunzime cu un scrub de față care exfoliază delicat pielea, îndepărtând celulele moarte și impuritățile.

 

Produse recomandate
Comments