Idei de weekend care-ți aduc bucurie și pace

Idei de weekend care-ți aduc bucurie și pace

22 octombrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Vara s-a sfârșit și odată cu ea și weekend-urile petrecute la malul mării, dar asta nu înseamnă că toamna ne plictisim! Sunt atât de mult activități plăcute cu care ne putem delecta în această perioadă!

Vremea mai rece este perfectă pentru o varietate de sporturi. Chiar și toamna are multe zile însorite, așa că să nu îți fie teamă să planifici anumite activități sportive în aer liber. Dacă nu pleci într-o drumeție la munte sau, de ce nu, o cură de aerosoli la malul mării, poți merge cu bicicleta, cu patinele sau la jogging în parc.

Dacă vremea decide să-ți strice planurile în aer liber, poți merge la înot, la o piscină acoperită, la o sală de sport sau să escalezi un perete de cățărare. Nu te necăji dacă luni dimineață vei avea febra musculară pentru că, la pachet cu ea, vine și serotonina, hormonul fericirii de care avem mare nevoie să facem față cu brio asteniei de toamnă!

Dacă nu-ți place sportul sau vrei, pur și simplu, să petreci un weekend relaxant, poți face o plimbare lungă prin oraș cu prietena cea mai bună, partenerul de viață sau chiar de una singură! Poate s-a deschis un nou bistro sau o cafenea în care nu ai apucat să ajungi încă, așa că pare a fi o idee tocmai bună pentru o zi de weekend relaxant de toamnă.

Dacă vremea este frumoasă, puteți face plimbarea în oraș pe jos, acordând atenție clădirilor pe care, poate, nu ai avut timp până acum să le admiri îndeaproape. Fii ca un turist în propriul oraș, privește-l cu ochi curioși - vei descoperi locuri fascinante! O idee minunată de petrecere a unei zile de weekend este un tur al caselor istorice din oraș, iar lista este una foarte lungă! Este fascinant să afli ce personalități au locuit acolo, care este istoria casei respective, prin ce transformări a trecut...

Toamna este sezonul evenimentelor culturale - teatre, filarmonice, cluburi și, de ce nu, cinematografe! Acum este ocazia perfectă pentru a merge în sfârșit acel spectacol de teatru pe care îți dorești de mult să îl vezi sau pentru a asculta un concert live.

Ai grijă de tine și odihnește-te bine toamna. Mergi la un weekend de wellness, mergi la un masaj, la o ședință de reiki sau la un tratament cu produse cosmetice. Dacă nu, răsfață-te acasă! O baie cu spumă și săruri parfumate, o mască hidratantă, o carte alături și un cocktail delicios pot fi ingredientele cheie ale unei seri relaxante de sfârșit de săptămână tomnatic!

 

Idei de weekend care-ți aduc bucurie și pace
Produse recomandate
Comments