Sugestii pentru un weekend doar al tău!

Sugestii pentru un weekend doar al tău!

5 noiembrie 2021 Timp estimativ: ~2 min.

Dacă nu ai chef să ieși din casă un weekend întreg sau îți este imposibil să pleci într-o scurtă vacanță, nici o problemă! Te poți relaxa de minune și în intimitatea locuinței tale, pe care o poți transforma într-un SPA veritabil!

Cu puțină imaginație, putem crea chiar în propriile case o atmosferă demna de cele mai reușite vacanțe. Playlist-ul favorit, un serial interesant sau o carte pe care o amâni de ceva timp pot fi elementele cheie ale unui weekend perfect acasă.

Dacă vin la pachet și cu o baie relaxantă, cu multă spumă și săruri de la Marea Moartă, nici că îți poți dori mai mult! Aprinde și o lumânare parfumată – sau două!- pentru o atmosferă veritabilă de SPA!

Poate că visezi de mult timp la un ritual complet de răsfăț, dar temele copiilor sau deadline-urile obositoare te-au împiedicat să te bucuri de asta! Gândește-te, așadar, la toate acele momente când aveai nevoie de relaxare și recuperează acum! Scrub, loțiuni de corp, uleiuri parfumate, măști pentru păr, ten, mâini, picioare, seruri, scoate tot arsenalul de răsfăț la înaintare!

Este weekend-ul tău binemeritat!

Poți să-ți faci toate mofturile: trezește-te fără alarmă, alintă-te în așternuturi atât cât simți, fără vreo presiune că TREBUIE să faci ceva, bea o cafea sau un ceai în tihnă și comandă-ți mâncarea preferată!

Dacă îți place să faci sport și n-ai chef să pleci la jogging, pe internet găsești diverse programe de yogastretching sau aerobic, foarte eficiente!

Dacă ai descoperit deja beneficiile meditației sau ți s-a părut dintotdeauna o metodă interesantă de relaxare, dar nu ai găsit timp suficient, poți include și această activitate în weekend-ul tău cu tine!

Încheie întotdeauna antrenamentul fizic cu o scurtă reflectare asupra iubirii, păcii, recunoştinţei, bunătăţii şi compasiunii, invocă sentimentele ce-ți dau o stare bună și un boost de energie emoțională.

 

Sugestii pentru un weekend doar al tău!
Comments