De ce sa-ți satisfaci mici capricii te ajută să-ți păstrezi optimismul

De ce sa-ți satisfaci mici capricii te ajută să-ți păstrezi optimismul

7 februarie 2023 Timp estimativ: ~2 min.

De ce sa-ți satisfaci mici capricii te ajută să-ți păstrezi optimismul

O rutină bună de îngrijire a pielii, părului sau unghiilor nu doar că ne ajută să ne menținem corpul într-o stare frumoasă și sănătoasă, dar ne aduce și confort psihic.

De câte ori nu ți-ai început ziua cu un zâmbet atunci când te-ai trezit și prima imagine pe care ai văzut-o în oglinda de la baie a fost un chip luminos, fără cearcăne? 

Stilul de viață, dieta, stresul, toți acești factori ne afectează pielea și implicit și buna dispoziție. Oricât ar părea de superficial conceptul, felul în care arătăm ne influnțează foarte mult starea psihică. Când pielea ta arată mai bine, sau părul, sau unghiile, te vei simți mai încrezătoare și optimistă!

Bucurii pentru suflet

O piele tonifiată înseamnă un machiaj perfect, care la rândul lui crește încrederea în sine, mai ales dacă este însoțit de complimente ale celor din jur. Da, rutina de îngrijire și momentele de răsfăț pe care ni le oferim periodic au puterea de a ne bucura și sufletul!

De câte ori stresul pe care l-ai adus acasă după o zi grea la birou nu a dispărut ca prin minune după o baie lungă, cu spumă, muzică în surdină și lumânărele parfumate? După o oră la SPA, în care ai fost răsfățată cu un masaj relaxant simți că plutești, nu-i așa? Și sigur, sigur, după ce ai reușit să-ți împrospătezi manichiura și pedichiura, unghiile arată impecabil și lumea pare mai frumoasă!

Nu mai vorbim despre o nouă tunsoare sau o culoare de păr pe care ți-o doreai de mult timp! Toată lumea este a ta!

Mic cu mic se face mare și când este vorba de fericirea personală! Lucrurile aparent mărunte precum parfumul iubit, machiajul perfect, o piele netedă, părul care are o zi bună, un somn odihnitor, ochi fără cearcăne sau manichiură impecabilă contribuie la starea noastră de bine din fiecare zi.

Baie de răsfăț

Oricât de proastă ar fi ziua ta, fă un efort și pregătește-ți o baie fierbinte, adaugă un bulgăre cu arome delicate care oferă o revitalizare supremă pentru corp și minte, lasă un lapte de duș mătăsos să-ți mângâie corpul și apoi răsfață-te cu un lapte de corp catifelat, pentru o piele mai fină și-o dispoziție mai bună!

Vei vedea că starea de bine de după acest răsfăț dă cea mai plăcută dependență! Ai grijă de tine și de sufletul tău!

 

Produse recomandate
Comments