Veşti bune – Am redeschis magazinele!

Acum ne putem privi din nou în ochi, chiar dacă purtăm măști, după aceste săptămâni dificile care ne-au ținut deoparte, nerăbdători să împărtășim cu voi aceeași uriașă pasiune pentru frumusețe! Și nu vă faceți griji, ne-am pus la punct cu toate reglementările și instrucțiunile de siguranță cerute de lege. Produsele noastre vă așteaptă cuminți și elegante pe rafturi, iar consilierii noștri de beauty sunt gata să vă ofere din nou o experiență completă marca SABON!

 

Bine ai revenit la SABON!

Vă invităm în magazine să redescoperiți aromele și texturile pe care deja le iubiți și să testați noi produse.

 

Siguranța clienților și a personalului este prioritatea noastră, așa că am făcut toți pași necesari pentru a vă oferi o experiență de shopping sigură și încântătoare:

 

Spalare maini   Ne asigurăm că toți clienții noștri se spală pe mâini la fântână cum intră în magazin. Folosirea fântânii noastre este o experiență plăcută în sine!
Testere langa fantana   Toate testerele noastre sunt nou-nouțe și au fost amplasate lângă fântână, pentru ca voi să puteți testa produsele în siguranță, asistați de consilierii noștri de frumusețe.
Distanta clienti   Am limitat numărul de clienți ce pot fi simultan prezenți în magazin și solicităm ca toată lumea să păstreze cel puțin 2 m distanță față de celelalte persoane.
Plata cu card   Ne încurajăm clienții să utilizeze cardul de credit ca mijloc preferat de plată.

 

 

Consilierii noștri de frumusețe poartă măști și mănuși, își iau temperatura zilnic și nu vor veni la lucru dacă au febră sau simptome respiratorii.

Dezinfectăm frecvent suprafețele-cheie ale magazinului.